Έτσι διασκεδάζουν οι τζιχαντιστές … Δείτε το εσωτερικού κινηματογράφου στο Χαλέπι

έτσι-διασκεδάζουν-οι-τζιχαντιστές-δ-222340

TZIX cinemaΑν νομίζετε ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ασχολούνται μόνο με τις εκτελέσεις αθώων πολιτών και με τις θηριωδίες που κάνουν, όταν καταλαμβάνουν μία πόλη, απλά δεν είστε καλά πληροφορημένοι. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν από το Al -Halab Media, ένα μέσον στη Συρία, που ασκεί προπαγάνδα υπέρ του Ισλαμικού χαλιφάτου, από το εσωτερικό του κινηματογράφου των τζιχαντιστών στο Χαλέπι, αποδεικνύουν ότι οι αδίστακτοι εκτελεστές αγαπούν το «σινεμά»…

tzixantsd1

Ο κινηματογράφος είναι ασφυκτικά γεμάτος από νεαρά παιδιά κάτω των οκτώ ετών, που κάθονται σταυροπόδι στο πάτωμα δίπλα σε γενειοφόρους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και παρακολουθούν με προσοχή τα βίντεο των εκτελέσεων που έχουν κάνει οι αιμοδιψείς ισλαμιστές τρομοκράτες! Η τοπική κοινωνία που προσέρχεται στον κινηματογράφο δεν δείχνει να ενοχλείται από τα επίμαχα βίντεο, που δείχνουν την απίστευτη βαρβαρότητα με την οποία ο περίφημος και διαβόητος Jihadi John αποκεφαλίζει τα θύματά του!

Εντύπωση προκαλεί η προσήλωση με την οποία παρακολουθούν τα μικρά παιδιά τις αποκρουστικές εικόνες που προβάλλονται στον κινηματογράφο ενώ δίπλα τους απολαμβάνουν το θέαμα ατάραχοι ενήλικοι άνδρες που φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες.

tzixantsd3

tzixantsd4

tzixantsd5

tzixantsd8

tzixantsd11

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook