Έτσι έγινε η τραγωδία με τον θάνατο πατέρα και κόρης στην Ηλεία

έτσι-έγινε-η-τραγωδία-με-τον-θάνατο-πατ-408501

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τραγικό θάνατο πατέρα και κόρης στην Ηλεία, προκαλούν σοκ.

Ο Πατέρας και η κόρη του που αγνοούντο από τις 15 Ιουλίου, εκτιμάται πως μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας.

Όμως μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όπου δεν υπάρχει δρόμος.

Στο τέλος του χωματόδρομου που ακολούθησαν μέσα από το χωριό Μπόρσι, κατέληξαν σε ένα χωράφι, βατό όμως για το αυτοκίνητο τους. Προχώρησαν και έφτασαν μετά από περίπου 800 μέτρα σε αδιέξοδο. Εκεί σταμάτησαν. Πιθανότατα να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Εκτιμάται ότι από κάποια στιγμή και μετά, ο πατέρας πέθανε ή έχασε τις αισθήσεις του.

Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει. Σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και που μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας, εντοπίστηκε και η κόρη πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι σύμφωνα με πληροφορίες. Εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της.

Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατος του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζΐδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή.

Πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου 2016 από την Ηλεία, όπου είχαν πάει οδικώς από την Αθήνα για καλοκαιρινές διακοπές. Ο ιατροδικαστής διέγνωσε στην εκτίμησή του εξάντληση που πιθανότατα αποδίδεται σε θερμοπληξία.

«Δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Ήταν αφυδατωμένοι. Το πιο πιθανό είναι να χάθηκαν στην ερημιά και να εξαντλήθηκαν οι δυνάμεις τους», αναφέρει αστυνομική πηγή στον Ελεύθερο Τύπο. Ο 68χρονος και η 44χρονη δεν γνώριζαν καθόλου τους δρόμους της περιοχής και πιθανότατα αποπροσανατολίστηκαν στο δρόμο για το σπίτι όπου παραθέριζαν στην Ανδραβίδα.

Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε χθες το πρωί ύστερα από 23 ημέρες άκαρπης αναζήτησης. Την Αστυνομία ειδοποίησε βοσκός, στον οποίο ανήκει η έκταση στη θέση Μπόρσι, όπου βρέθηκαν τα πτώματα σε προχωρημένη σήψη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Ελένη Λοιζΐδη έχοντας περισσότερες δυνάμεις από τον πατέρα της πέθανε καθώς προσπαθούσε να βρει κάποιον για να ζητήσει βοήθεια. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι να συνέβη κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να μη μπορούν να πάρουν το δρόμο του γυρισμού.

Πηγή : enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook