Έστειλε τη φίλη του να παραλάβει δέμα με ηρωίνη

έστειλε-τη-φίλη-του-να-παραλάβει-δέμα-μ-431523

Ένα ασυνόδευτο δέμα που είχε σταλεί με λεωφορείο στην Άρτα χωρίς να αναφέρει όνομα αποστολέα, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά την αποθήκη των ΚΤΕΛ περιμένοντας να εμφανιστεί αυτός που θα το παραλάμβανε.

Το βράδυ της Παρασκευής παρουσιάστηκε μια 35χρονη Ελληνίδα η οποία παρέλαβε το δέμα και συνελήφθη, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιείχε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 6,28 γραμμαρίων. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι είχε μέσα το δέμα και ότι πήγε να το παραλάβει για λογαριασμό του 35χρονου φίλου της, που συνελήφθη λίγο αργότερα. Και οι δυο οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ναρκωτικά και κροτίδες μετέφερε ένας 60χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Φαρκαδόνα Τρικάλων. Στην κούτα που είχε μαζί του, βρέθηκαν 40 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 40 κροτίδες και μία συσκευασία με 28 καψύλλια! Ο 60χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και του νόμου περί ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook