Έσπασε το τζάμι ΙΧ και έσωσε σκύλο | Η ιδιοκτήτρια είχε πάει για πίτσα! | Video

έσπασε-το-τζάμι-ιχ-και-έσωσε-σκύλο-η-ιδ-526916

Ενας περαστικός έσωσε την ζωή ενός σκύλου τον οποίο η ιδιοκτήτριά του είχε παρατήσει μέσα στο αυτοκίνητο με ζέστη και κλειστά παράθυρα και πήγε να φάει… πίτσα.

Το περιστατικό συνέβη στην Κορνουάλη της Βρετανίας.

Ο «καλός Σαμαρείτης» περνούσε τυχαία από το παραθαλάσσιο ανοικτό πάρκινγκ και είδε το σκυλί ράτσας σπρίγκερ σπάνιελ να μην μπορεί να αναπνεύσει από τη ζέστη. Στο αυτοκίνητο είχε αναπτυχθεί θερμοκρασία 52 βαθμών Κελσίου.

Ο 49χρονος Κλάιβ Οξλεϊ, δεν δίστασε λεπτό: Εσπασε το πίσω τζάμι του τζιπ ελευθέρωσε το σκυλί και του έδωσε να πιει νερό.

Η ανεύθυνη ιδιοκτήτρια του σκυλιού, κατέφτασε λίγη ώρα αργότερα και αρχικά φώναζε στον Οξλεϊ, βλέποντας το τζάμι σπασμένο και την αστυνομία δίπλα από το ΙΧ του. Ωστόσο, λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε εγκαταλείψει το σκυλί επί μιάμιση ώρα για να πάει να φάει… πίτσα!

«Δεν υπήρχε λόγος να αφήσει για τόση ώρα το σκυλί στο αυτοκίνητο σε τέτοια κατάσταση. Αλλά είναι ακόμη πιο απίστευτο το γεγονός ότι το έκανε για κάτι τόσο ασήμαντο, όπως το να πάει να φάει πίτσα» είπε ο άνθρωπος που έσωσε το ζώο.

Οταν έφτασε η ιδιοκτήτρια αναφώνησε: «Θεέ μου, το σκυλί μου. Είναι τυχερό που είναι ζωντανό!». «Είσαι τυχερή εσύ που είναι ζωντανό. Το καημένο το σκυλί έβραζε στο αυτοκίνητο, χωρίς νερό και αέρα» της απάντησε ο Οξλεϊ.

«Επρεπε να σπάσω το τζάμι και να βγάλω το σκύλιο έξω. Θα το έκανα ξανά αν χρειαζόταν. Δεν είχε πολλή ζωή ακόμη ο σκύλος, σχεδόν δεν ανέπνεε όταν το έβγαλα από το αυτοκίνητο» δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail ο 49χρονος που κατέγραψε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Dailymail.co.uk/Πηγή φωτογραφιών: SWNS.COM

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook