Έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες στο Ηράκλειο με 4.648 cake pops! | Photos

έσπασαν-το-ρεκόρ-γκίνες-στο-ηράκλειο-μ-296242

Το είπαν και το έκαναν! Περισσότεροι από 1.000 Ηρακλειώτες κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς με τη συνδρομή της σχολής Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου έφτιαξαν στην Πλατεία Ελευθερίας την πιο μεγάλη γραμμή…κέικ του κόσμου με 4.648 τεμάχια ή 162,9 μέτρα παραγωγής.

guiness1Στην παραγωγή συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, που από νωρίς το πρωϊ φόρεσαν τα σκουφιά και τα γάντια τους και «ρίχτηκαν» στη μάχη της δημιουργίας.

g2Τίτλος του ρεκόρ που επίσημα έχει ανατεθεί από τον Οργανισμό “Guinness World Records” ήταν: Longest Line of Cake Pops -Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops.

Σημειώνεταιι ότι υπήρχε σχετικό προηγούμενο ρεκόρ που ορίζεται στα 2.500 τεμάχια, ποσότητα την οποία πέρασαν κατά πολύ οι Ηρακλειώτες

g3Τα cake pops διατέθηκαν από την σχολή μαγειρικής Culinary Studies Center στην Διακονία Αγάπης της Αρχιεπισκοπής και στην Εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι , για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού τους έργου.

Από την Εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι διατέθηκαν στο »Κέντρο Παιδικής Μέριμνας» και στην »Στέγη Ανηλίκων»

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook