«Έσπασαν στο ξύλο» 14χρονη μαθήτρια στο προαύλιο του σχολείου

έσπασαν-στο-ξύλο-14χρονη-μαθήτρια-στο-109016

mathitria dakriaΤον χειρότερό της εφιάλτη και μάλιστα στην αυλή του γυμνασίου της, έζησε 14χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής κακοποίησης από συνομηλίκους αλλά αδίστακτους συμμαθητές της.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, «θύμα είναι μια 14χρονη μαθήτρια του γυμνασίου η οποία πηγαίνει σχολείο σε Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας . Την 14χρονη ακινητοποίησαν δυο συνομήλικοι συμμαθητές της την ώρα του διαλλείματος και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους την κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μικρή μαθήτρια κτυπήθηκε παραμένουν αδιευκρίνιστες καθώς την ώρα του διαλλείματος  ο χώρος  έπρεπε να εποπτεύεται από καθηγητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της όταν πήγε στο σπίτι καθώς εμφάνισε πρόβλημα  στα νεφρά ενώ είχε αίματα στα πόδια και τα χέρια.

Φόβοι για σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τους γονείς της 14χρονης ελέγχεται και το ενδεχόμενο η άσκηση της βίας σε βάρος της κόρης τους να είναι προϊόν προσπάθειας που προηγήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Πηγή: patrastimes.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook