«Έσκισαν» οι Χανιώτες φωτογράφοι: Η φωτογραφία που βραβεύτηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό και οι τιμητικές διακρίσεις | Photos

έσκισαν-οι-χανιώτες-φωτογράφοι-η-φω-704645

Με χαρά βρεθήκαμε στο Νησί της Κύπρου τις πρώτες 7 μέρες του Ιουνίου 2018, στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού φωτογραφίας CIDPC 2018 από την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Φ.Ε.Κ)

Ανάμεσα στους διεθνείς κριτές και ο Χανιώτης φωτογράφος Γιώργος Μπαλαδάκης , μαζί με τους Eric Causse (Γαλλία), Nassim Elound (Κύπρος), Ανδρέα Λ. Ανδρέου (Κύπρος), Άγη Ταραμίδη (Κύπρος), και αναπληρωματικό μέλος τον Μιχαλάκη Μακρή (Κύπρος)Στον διαγωνισμό συμμετείχαν φωτογράφοι από όλο τον κόσμο με 6.500 φωτογραφίες, με υψηλό επίπεδο σε ένα τριήμερο κρίσης, με αποτελέσματα που συμπεριλάμβαναν τρεις Κύπριους φωτογράφους και δύο από την Ελλάδα στα βραβεία, ανάμεσα τους και η κυρία Ρένα Ροδολάκη (ΕΦΕΚ τμήμα Χανίων) με HPS Ribbon.Την Δευτέρα 4 Ιουνίου στην αίθουσα «Τάσος Παπαδόπουλος» του ΡΙΚ παρουσίασε μέρος της φωτογραφικής του δουλειάς ο Γιώργος Μπαλαδάκης στους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους διεθνείς φωτογράφους της ΦΕΚ.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΦΕΚ Κωνσταντίνος Χαραλάμπους τίμησε τον Χανιώτη φωτογράφο με το χρυσό μετάλλιο της ΦΕΚ, τον θυρεό και ένα αντίγραφο αγαλματίδιο της Αφροδίτης της Κύπρου τιμής ένεκεν στην συμμετοχή του στη κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.Ο Γιώργος Μπαλαδάκης ανταπόδωσε με το λεύκωμα «Χανιώτες Φωτογράφοι της Κρήτικής περιόδου του Χρήστου Μαχαιρίδη.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο κοσμικό Κέντρο «Αντωνάκης» παρουσίασαν μέρος της φωτογραφικής δουλειάς τους ο Γάλλος Eric Causse και η Χρύσα Μαρκετάκη.

Στη συνέχεια από τον πρόεδρο της ΦΕΚ τους απενεμήθη το χρυσό μετάλλιο της Εταιρείας τιμής ένεκεν

Η βραδιά έκλεισε με έκπληξη και συγκίνηση από τον πρόεδρο του club P.E.S.G.S.P.S. (Paschal) Andrea L. Andreou διεθνή φωτογράφο με υψηλά στάνταρς και τίτλους, όπου απενεμήθη ο τίτλος «επί τιμή μέλους» Honor P.E.S.G.S.P.S.και στους τρεις Διεθνείς φωτογράφους, ενώ στο Γιώργο Μπαλαδάκη απενεμήθη επίσης το Grand Progress Award για την συμβολή του στην ειρήνη-αγάπη- φιλία των λαών μέσα από την φωτογραφική τέχνη.

Τελειώνοντας η βραδιά ο πρόεδρος της του τμήματος Λευκωσίας Πανίκος Στέλικο κατά τη διάρκεια του δείπνου απένειμε παραδοσιακά δώρα και στους τρεις.

Η φιλοξενία των ανθρώπων και του κόσμου που μας τίμησαν στις παρουσιάσεις όλων μας, όλο αυτό το διάστημα θα μείνει πάντα χαραγμένη στην καρδιά μας.

One thought on “«Έσκισαν» οι Χανιώτες φωτογράφοι: Η φωτογραφία που βραβεύτηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό και οι τιμητικές διακρίσεις | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook