Έρχεσαι για διακοπές στα Χανιά; Πού θα φας και πού θα πιεις… στο κινητό σου | Photos + Video

έρχεσαι-για-διακοπές-στα-χανιά-πού-θα-φ-669835

Διακοπές στα Χανιά και ποιοτική εστίαση με προκαθορισμένο κόστος. Πρόκειται για μια εντελώς φρέσκια ιδέα, ένα καινοτόμο και φιλόδοξο project που ξεκινάει φέτος από την πόλη των Χανίων με στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα τοπικών επιχειρήσεων εστίασης και την προώθηση των τοπικών γεύσεων.

Το allindining.com είναι μια εφαρμογή (app) ενός συστήματος marketing και τιμολόγησης στο οποίο υπηρεσίες και προϊόντα σίτισης (γεύματα, αναψυκτικά –ποτά, snacks κλπ) προσφέρονται σε ένα πακέτο σταθερής, προκαθορισμένης τιμής και καταναλώνονται, όχι στις εγκαταστάσεις μιας προκαθορισμένης επιχείρησης, αλλά σε πλήθος επιχειρήσεων του τόπου δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να εμπλουτίσει την τουριστική του εμπειρία μέσω της ενσωμάτωσης του στην τοπική κοινωνία.

Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτό που ζητάνε οι επισκέπτες είναι να γνωρίζουν σχεδόν απόλυτα και προκαταβολικά, το ακριβές κόστος του ταξιδιού τους, ενώ αυτό που ψάχνουν είναι να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και τις αυθεντικές τοπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που επεκτείνονται έξω από τα στενά όρια των εγκαταστάσεων μιας επιχείρησης φιλοξενίας.

Έτσι, το allindining.com app – platform λειτουργεί ως μέσο συνάντησης και γνωριμίας των επισκεπτών με τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και παραγωγής και εμπορίας προϊόντων σίτισης. Το allindining.com συνδέει τους επισκέπτες με τις τοπικές επιχειρήσεις, αφαιρεί τις

χρηματικές συναλλαγές, προϋπολογίζει τα έξοδα, εξασφαλίζει την αυθεντικότητα της

ταξιδιωτικής εμπειρίας, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και δίνει την δυνατότητα της

αποδεσμευμένης απόλαυσης της γαστρονομικής εμπειρίας.

Όπως λέει στο zarpanews.gr ο Πέτρος Μαραγκουδάκης, εμπνευστής του allindining.com: «Η ιδέα μας ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι όταν μετά από κάποιες διακοπές τύπου all inclusive που κάναμε με την κόρη μας, είχαμε τρεις μέρες χωρίς την μικρή και είπαμε με τη γυναίκα μου να πάμε στη Σούγια. Αυτές τις μέρες τις περάσαμε βλέποντας τους ίδιους ανθρώπους όλη την ημέρα, το πρωί στον καφέ, το μεσημέρι στην παραλία και το βράδυ στην ταβέρνα. Όπως δηλαδή στο all inclusive, όμως με έναν τόσο πιο αυθεντικό τρόπο και σε ένα τόσο πιο ωραίο τόπο όπως η Σούγια. Σαν να ήσουν δηλαδή σε ένα τέτοιο περιβάλλον με μια πολύ πιο αυθεντική, άμεση και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Κάπως έτσι μας ήρθε η ιδέα του πώς θα ήταν να οργανώσεις μικρές επιχειρήσεις για να δημιουργήσεις ένα τέτοιο αντίστοιχο πακέτο»

«Η βασική μας σκέψη είναι να φτιάξουμε ένα προϊόν που πρώτα απ όλα θα χρησιμοποιούσαμε κι εμείς οι ίδιοι. Θέλουμε να πάμε πχ σε ένα προορισμό και να βρούμε τα εστιατόρια στα οποία εμείς θα τρώγαμε».

Μια ομάδα προεπιλεγμένων τοπικών επιχειρήσεων – συνεργατών, προβάλει μέσω της

εφαρμογής μια μοναδική, αυθεντική πρόταση την οποία δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί

κανένα κατάλυμα φιλοξενίας. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες που

ταξιδεύουν στην περιοχή ανεξαρτήτως επιλογής καταλύματος ή τρόπου οργάνωσης του

ταξιδιού τους. 

All inclusive εβδομαδιαία πακέτα για snacks και /ή γεύματα θα αποτελούν την

κύρια προσφορά. Πιθανές προσφορές προπληρωμένων πακέτων θα εξασφαλίζουν 10% -20% έκπτωση (lower prices if you book and pay through the app). Η νέα καινοτόμα αυτή πρόταση εξασφαλίζει στον επισκέπτη την ασφάλεια της ακρίβειας του προϋπολογισμού του και ταυτόχρονα την ελευθερία να επιλέξει πως, που και πότε περάσει τις πολύτιμες διακοπές

του.

«Σκοπός μας, λέει η «ψυχή» της ομάδας Ελπίδα Μαραγκουδάκη, είναι να φτιάξουμε ένα προϊόν που θα έχει την εμπειρία ενός ξενοδοχείου all inclusive, την ευκολία που προσφέρει το ότι είναι προπληρωμένο, να μην ασχολείσαι με πληρωμές, να είναι υγιές σαν μοντέλο, να μην έχει ανθρώπους που παίρνουν τεράστιες προμήθειες ή μεγάλες πιέσεις ώστε να είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμο κάτι τέτοιο και όχι να βγάλει λεφτά για έναν χρόνο και ουσιαστικά να συγκεντρώσουμε όλα τα καλά στοιχεία από τα εστιατόρια και τις τοπικές επιχειρήσεις για να φτιάξουμε ένα προπληρωμένο πακέτο όπως το θέλει ο πελάτης. Το αντίστοιχο all inclusive αλλά για όσους θέλουν να βγουν έξω»

«Με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε τον προορισμό ώστε το έσοδο που έρχεται, να διοχετευτεί σωστά χωρίς όμως να μειώνουμε το value που έχει ένα all invlusive ξενοδοχείο. Γιατί ένας πελάτης δεν είναι απαραίτητο ότι θέλει να εξερευνήσει τον τόπο που επισκέφθηκε και δεν θα το κάνει αν δεν του δώσεις τη δυνατότητα. Άρα δεν το βλέπουμε μονόπλευρα, θεωρούμε ότι τα μεγάλα ξενοδοχεία που έχουν φουλ δυνατότητα εστίασης για τους πελάτες τους μπορούν να αξιοποιήσουν ένα τέτοιο προϊόν προσφέροντας κάτι παραπάνω στους πελάτες τους πχ μία μέρα έξω από το ξενοδοχείο για να δοκιμάσεις νέες γευστικές εμπειρίες χωρίς να σε προβληματίσει τίποτα.»

Έτσι, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων το All Inclusive

Dining πραγματοποιεί ημερίδα στην οποία θα συζητηθούν οι τάσεις και οι ιδιαιτερότητες της νέας εποχής καθώς και θα παρουσιαστεί η καινοτόμα πρόταση που ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι από τα Χανιά και φιλοδοξεί να συγκροτήσει μία δυνατή ομάδα τοπικών επιχειρήσεων δημιουργώντας μία πρωτοποριακή πρόταση για τον επισκέπτη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, και ώρα 18:00 στα Χανιά, στον πολυχώρο Mega Place (αίθουσες κινηματογράφου 1ος Όροφος)

Πρόγραμμα εκδήλωσης

18:00 Καλωσόρισμα και ποτά

18:15-18:30 Χαιρετισμός από τους διοργανωτές

18:30-18:45 Στατιστικά και σχετικές έρευνες

18:45-19:15 All Inclusive Dining, η πλατφόρμα και ερωτήσεις

19:15-19:45 Συνέργειες και Συνεργάτες, γιατί ενδιαφέρει την επιχείρησή σας

19:45 Snacks και απευθείας γνωριμία με την ομάδα του All Inclusive Dining

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook