Έρευνες για γιάφκα στην Κυψέλη | Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε δύο ακόμη σπίτια

έρευνες-για-γιάφκα-στην-κυψέλη-έφοδος-123329

antitromokratikiΝέες εφόδους σε τρία σημεία κάνει αυτή την ώρα η Αντιτρομοκρατική, αναζητώντας το οπλοστάσιο που εκτιμάται ότι έχουν τα μέλη του «Επαναστατικού αγώνα» που παραμένουν ελεύθερα, αλλά και τις βόμβες που θα χρησιμοποιούσαν στο χτύπημα που σχεδίαζαν, όπως αποκάλυψε η σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου.

«Οδηγός» για τους αστυνομικούς είναι τα κλειδιά που είχε ο 31χρονος που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο Βύρωνα και φέρεται να είναι συνεργός του Νίκου Μαζιώτη. Σε εξέλιξη είναι έρευνα σε οικία στην Κυψέλη, στη συμβολή των οδών Καλλιφρονά και Δροσοπούλου, όπου η αστυνομία έχει αποκλείσει τρία τετράγωνα και ψάχνει εξονυχιστικά διαμέρισμα δευτέρου ορόφου.

Παράλληλα η αντιτρομοκρατική έχει κάνει έφοδο στο Θησείο, σε εργαστήριο που διατηρεί η αδερφή του Σταμπούλου, αλλά και στο εξοχικό του στην Εύβοια αναζητώντας γιάφκα και προσπαθώντας να βρει πού αντιστοιχούν τα κλειδιά που είχε ο Σταμπούλος.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, όλα δείχνουν πως έμενε με τις αδερφές και τους γονείς του στο Μαρούσι, όπου υπάρχει τρεις ξεχωριστές μεζονέτες. Η έρευνα στο πατρικό του δεν απέδωσε καρπούς, καθώς δεν βρέθηκε οπλισμός, παρά μόνο ένα παλιό περίστροφο- αντίκα.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας η αστυνομία θα δώσει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του 31χρονου, πιο πρόσφατες, ο οποίος αντιστεκόταν σθεναρά σε κάθε προσπάθεια των αστυνομικών να τον φωτογραφίσουν. Αλλωστε, ακόμη και η ταυτότητά του προδόθηκε από τα κλειδιά της μοτοσικλέτας με την οποία είχε πάει στο επίμαχο γκαράζ στο Βύρωνα, όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσικλέτα και από τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας ανέδειξε τον κάτοχο.

Αν και ο Σταμπούλος αρνείται να μιλήσει στους αστυνομικούς, «μίλησε» μέσω διαδικτύου. Σε μήνυμα που φέρει την υπογραφή του και αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia, αναφέρεται στις συνθήκες σύλληψής και κράτησής του, δηλώνει αιχμάλωτος, αλλά σημειώνει ότι η καρδιά του παραμένει στο «στρατόπεδο της επανάστασης», όπως αναφέρει.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook