Έπιασε τον άντρα της στο αυτοκίνητο με άλλη και σταμάτησε την κυκλοφορία | Video

έπιασε-τον-άντρα-της-στο-αυτοκίνητο-με-318431

Η έξαλλη απατημένη σύζυγος κατέβηκε από το αμάξι της στη μέση του δρόμου και άρχισε να… ψέλνει το παράνομο ζευγάρι, που συνάντησε τυχαία

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε ο παράνομος δεσμός ενός παντρεμένου άντρα στην Κολομβία. Κι αν η σύνδεση σας φαίνεται παράλογη, όλα εξηγούνται καθώς η απατημένη σύζυγος είδε το παράνομο ζευγάρι στο δικό της αυτοκίνητο μάλιστα, σε δρόμο της πόλης, τους «έκλεισε», κατέβηκε και… άρχισε τον εξάψαλμο!

Η Αντάλια Μπρινέζ σταμάτησε τους πάντες και τα πάντα στην πόλη Ιμπάγκουε της κεντρικής Κολομβίας όταν ανακάλυψε πως ο άντρας της την απατά, μέρα μεσημέρι. Σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε από το όχημά της και άρχισε να ορύεται: «Βγάλε την αλήτισσα από το αμάξι Λούις», ενώ χτυπούσε το καπό με τις γροθιές της ουρλιάζοντας πως είναι το δικό της αυτοκίνητο.

Το… θέαμα έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν στο σημείο «μπλόκαρε» και ένα γεμάτο λεωφορείο, οι επιβάτες του οποίου κατέβηκαν και υποστήριζαν την απατημένη σύζυγο, ενώ ένας από αυτούς της έδωσε ένα σφυρί και την παρότρυνε να σπάσει το παρμπρίζ!

Τελικά το παράνομο ζευγάρι χρειάστηκε τη συνδρομή της αστυνομίας για να αποχωρήσει από το αυτοκίνητο και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook