Έπιασαν τον ληστή την ώρα που έφευγε από την τράπεζα

έπιασαν-τον-ληστή-την-ώρα-που-έφευγε-απ-455455

Με το ποσό των 306.275 ευρώ, που λίγα λεπτά πριν είχε αφαιρέσει από υποκατάστημα τράπεζας, στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 34χρονος ληστής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μπήκε στην τράπεζα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με μάσκα, σκούφο και γυαλιά ηλίου ενώ με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε έξι γυναίκες υπαλλήλους και μία πελάτισσα που ήταν στο χώρο.

Στη συνέχεια, ο 34χρονος αφαίρεσε χρηματικά ποσά από το χρηματοκιβώτιο, τα ταμεία και το μηχάνημα ΑΤΜ, αφού προηγουμένως είχε κλειδώσει τις υπαλλήλους και την πελάτισσα σε υπόγειο χώρο της τράπεζας. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Τμήματος Νέας Αρτάκης, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη, τη στιγμή που εκείνος είχε βγει από το υποκατάστημα και ετοιμαζόταν να ανέβει σε μοτοσικλέτα για να διαφύγει.

Από τον έλεγχο που έγινε στο σακίδιο πλάτης που είχε, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Πολεμικό τυφέκιο, μαζί με αορτήρα και γεμιστήρα, που περιείχε 30 φυσίγγια, πιστόλι κρότου – λάμψης, μαζί με γεμιστήρα κενή φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρεθεί, ύψους 306.275 ευρώ, απομίμηση χειροβομβίδας, αλεξίσφαιρο γιλέκο και διάφορα είδη ρουχισμού – αμφίεσης.

Παράλληλα, κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του δράστη, ενώ το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στη διευθύντρια του υποκαταστήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook