Έπεσε το ταβάνι στα κεφάλια τους την ώρα του μαθήματος

έπεσε-το-ταβάνι-στα-κεφάλια-τους-την-ώρ-108801

SOBADESΣοκ το πρωί για μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας όταν την ώρα διαγωνίσματος έπεσε σε τάξη του σχολείου ένα τεράστιο κομμάτι σοβά! Το κομμάτι έπεσε σε απόσταση αναπνοής από τα κεφάλια των μαθητών και μάλιστα ήταν τεράστιο, αφού άγγιζε το ένα τετραγωνικό μέτρο.

Ήταν μάλλον ευτύχημα ότι εκείνη τη στιγμή μαθητής ή καθηγητής δεν έγραφε στον πίνακα αφού ο σοβάς έπεσε στο σημείο ανάμεσα στον πίνακα και το πρώτο θρανίο.

Ταραγμένοι από το περιστατικό είναι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που «βρέχει» σοβάδες στο σχολείο.

Έπεσε σε απόσταση αναπνοής από τα κεφάλια

«Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα», ανέφεραν μιλώντας στο neakriti.gr ο υποδιευθυντής Φιλοκτήτης Ζαράκης και ο διευθυντής του σχολείου Θεοδόσης Μανουσάκης.

Είχε ελεγχθεί το σχολείο της δεκαετίας του ’30

Όπως ανάφερε ο διευθυντής του σχολείου, το κτίριο είναι παλιό καθώς ένα τμήμα του κατασκευάστηκε το 1936 και ένα άλλο το 1929… Μάλιστα, σε πρόσφατο έλεγχο που έγινε στο κτίριο δε διαπιστώθηκε πρόβλημα. Φαίνεται όμως ότι η μόνωση της ταράτσας – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις – δεν «άντεξε» την υγρασία μετά τις βροχοπτώσεις και έτσι ο σοβάς υποχώρησε.

Αύριο αναμένεται στο σχολείο κλιμάκιο του Δήμου για να προχωρήσει σε ελέγχους ( φωτό αρχείου).

 

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook