«Έπεσε» στα πέναλτι η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Χανίων

έπεσε-στα-πέναλτι-η-μικτή-ομάδα-της-ε-535068

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Χανίων στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου «Μάχη της Κρήτης» με αντίπαλο το Ηράκλειο που γύρισαν από το εις βάρος τους 2-0 και ισοφάρισαν σε 2-2, όμως τελικά οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 3-2.

Άτυχος στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Αρζίδης που είχε δοκάρι με το σκορ στο 1-0, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ ως υπόδειξη οφ σάιντ.

Το Ηράκλειο προηγήθηκε με Νικοκυράκη στο 10′ και Καλαϊτζάκη στο 14′, όμως απάντησε στη συνέχεια με δύο γκολ ο Νίκος Παπαδοκωνσταντάκης στο 43′ και το 47′ (2-2). Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τους Ηρακλειώτες να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αρκετά παιδιά γενν. του 2002 βρέθηκαν στην αποστολή και την 11άδα της ΕΠΣΧ, αφού από την επόμενη περίοδο, είναι εκείνα που θα στελεχώσουν κατά κύριο λόγο τη Μικτή ομάδα Νέων της περιόδου 2017-2018.

Τα πέναλτι:

Νοικοκυράκης 1-0

Τριμίτζιος άουτ

Καλαϊτζάκης απόκρουση

Γιαννικάκης 1-1

Δολαψάκης 2-1

Φασαράκης 2-2

Κουρίνος άουτ

Παπαδοκωνσταντάκης απόκρουση Κοιλάδη

Αλεξάκης 3-2

Νικολακάκης δοκάρι

Ε.Π.Σ. Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης): Σκουμπάκης, Τριμίντζιος, Νικολακάκης, Γεωργιλαδάκης Ι. (81′ Κατελανάκης), Γιαννικάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Φασαράκης, Αρζίδης, Δρικάκης (78′ Μαρτσάκης), Μαστραντωνάκης (58′ Γεωργίου), Ζολώτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook