Έξαλλη η πρώην κυρία της Γαλλίας | Χαστούκισε πελάτη καφετέριας!

έξαλλη-η-πρώην-κυρία-της-γαλλίας-χαστο-224488

olandΗ πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, επισκέφθηκε την Πέμπτη το πρωί μια καφετέρια στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, αλλά αντί να πιει καφέ, χαστούκισε έναν άνδρα που έπινε τον καφέ του! 

Όπως κατήγγειλε ο άνδρας στην αστυνομία, που κατέφυγε μετά το «θερμό επεισόδιο» με την 50χρονη δημοσιογράφο, η Βαλερί, που έχει το παρατσούκλι «ροτβάιλερ» εξαιτίας του ασυγκράτητου χαρακτήρα της, επιτέθηκε στον άνδρα και τον χαστούκισε στο πρόσωπο, όταν εκείνος την ρώτησε «Τι κάνει ο Ολάντ».


Η ίδια η Βαλερί ανέφερε στην αστυνομία πως ο άνδρας άρχισε μια συζήτηση για το περιβόητο βιβλίο που έγραψε η δημοσιογράφος, αμέσως μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Γάλλο πρόεδρο με τον τίτλο: «Ευχαριστώ για τη στιγμή» και κατά την διάρκεια της συζήτησης την ρώτησε σε ειρωνικό τόνο «Τι κάνει ο Ολάντ».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός RTL radio μετέδωσε την είδηση και ανέφερε, ότι, όταν ο πελάτης της καφετέριας αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την Τριερβελέρ, τότε εκείνη κινήθηκε προς το μέρος του και τον χαστούκισε στο πρόσωπο.

Ο σταθμός επισημαίνει ότι στο 15ο διαμέρισμα στην Πόλη του Φωτός έμενε κάποτε η Τριερβελέρ με τον πρώην αγαπημένο της!
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ γίνεται είδηση για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο… Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Τριερβελέρ επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν και την χαστούκισε, μετά από καβγά που είχαν οι δύο γυναίκες σε μπαρ.

Επίσης, όταν η Τριερβελέρ συγκατοικούσε ακόμα με τον Ολάντ στα Ηλύσια Πεδία και πληροφορήθηκε για την μυστική σχέση του με την 42χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, η ασυγκράτητη απατημένη δημοσιογράφος έσπασε πολύτιμα αντικείμενα, όπως ρολόγια και πίνακες ζωγραφικής, των οποίων η αξία, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ανέρχεται σε 3,5 εκ. ευρώ! 

Αργά, το βράδυ της ίδιας μέρας, η Τριερβελέρ σχολίασε το επεισόδιο με ένα λακωνικό σχόλιο στο Twitter: «Σταματήστε να είστε άξεστοι»!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook