Ένταση στο MasterChef για τις ευθύνες της αποτυχίας – Δείτε τα βίντεο με όσα θα γίνουν απόψε

ένταση-στο-masterchef-για-τις-ευθύνες-της-αποτυ-660244

Πρωτοφανής ένταση επικρατεί στο σημερινό MasterChef, καθώς οι σχέσεις των παικτών είναι σε οριακό σημείο και γίνεται χαμός.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο πριν αυτό προβληθεί στην τηλεόραση.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τσακώνονται πολύ άσχημα στη διαδικασία ψηφοφορίας για τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πρωταγωνιστές είναι η Μάγκυ και ο Βασίλης, ενώ η πρώτη ακούγεται μάλιστα να λέει: «Παρατήστε με. Τα κότσια εδώ μέσα μη όντας άντρας τα έχω πιο πολύ εγώ από πολλούς άντρες».

«Δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος φταίχτης. Μέχρι που τη νύχτα έρχονται, με ξυπνάνε…» λέει η Μάγκυ.

Μάλιστα η Μάγκυ φαίνεται να έχει κόντρα και με τη Γωγώ.

Η Μάγκυ κάνει λόγο για άδικο αποτέλεσμα και βγαίνει εκτός εαυτού ξεσπώντας σε κλάματα, με τον Βασίλη να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Αλλά και στο σπίτι του MasterChef, μια συζήτηση δημιουργεί νέες εντάσεις και οδηγεί σε νέες έντονες αντιπαραθέσεις.

Έντονοι διάλογοι, υψηλοί τόνοι, παίκτες σε απόγνωση και χαρακτηρισμοί που περιείχαν φράσεις όπως «είναι καραγκιόζης», «κάποιοι δεν έχουν καμία αξία και ηθική», «κατινάρες» είναι ορισμένα από αυτά που θα ακολουθήσουν στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Το κλίμα στο MasterChef είναι άσχημο μετά την επιστροφή των παικτών και τώρα αρχίζουν να βγαίνουν τα μαχαίρια. Η πρώτη ομαδική δοκιμασία έβαλε την κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Βασίλη Χατζόπουλο σε διαδικασία ψηφοφορίας προκειμένου να βγουν οι δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας κάνει την Μάγκυ να βγει εκτός εαυτού με τον Βασίλη Χατζόπουλο να της φωνάζει πως πρέπει να αποδεχτεί τις ευθύνες της.

«Μου ζητάς να μην υπερασπιστώ τη θέση μου» διαμαρτύρεται η Μάγκυ.

«Δεν σου ζητάω αυτό. Να δεχτείς αυτό που σου αναλογεί, το μερίδιο ευθύνης σου. Είναι μπροστά σου ανάλαβέ τις. Είναι μπροστά μου, τις αναλαμβάνω με μεγάλη μου χαρά. Καταλαβαίνεις ή παίζεις με τις λέξεις;», φωνάζει εκτός εαυτού ο Βασίλης.

«Οι ευθύνες μου δεν προκάλεσαν την ήττα. Δεν παίζω με καμία λέξη» λέει η Μάγκυ.

«Μάγκυ, εντάξει το είπαμε, δεν κάνει καλό σε κανέναν από εσάς αυτό το πράγμα», είπε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ ο Βασίλης μονολογούσε φεύγοντας: «Έ ρε που… μου!».

«Όποιος είχε τότε τα κότσια, να πει εδώ ότι επειδή ξεκαθαρίστηκε σήμερα, αλλάζω τώρα την ψήφο. Είχε κανείς τα κότσια να το πει; Γίνεται; Οπότε παρατήστε με. Γιατί τα κότσια εδώ μέσα, μη όντας άντρας τα έχω πιο πολύ εγώ από πολλούς άντρες» λέει η Μάγκυ.

«Είναι η άποψη σου αυτή. Όλο αυτό ξεκινά από εσένα, γιατί δεν θες να δεχτείς την άποψη των άλλων» της απαντάει ο Βασίλης και προσθέτει: «Γιατί θες να κάνεις αυτό το κλίμα; Γιατί δημιουργείς αυτή την ένταση; Εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σαν αρχηγός. Εσύ δεν κάνεις ποτέ λάθος; Πάρε το λάθος σου είναι μπροστά σου».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook