Ένταση… από τα αποδυτήρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων | Videos

ένταση-από-τα-αποδυτήρια-στο-δημοτικ-622009

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Βάμβουκα – Σκουλάκη μετά τις καταγγελίες Βλαχάκη στον SUPER FM περί «φαντασμάτων» στον Δήμο Χανίων.

Με υψηλούς τόνους από το ξεκίνημα εξελίσσεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε να συζητηθεί το θέμα του νέου νόμου που προστατεύει για δύο χρόνια τις αυθεραιτες κατασκευές στο ενετικό λιμάνι.

Με ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο θα ζητά νομοθετική πρωτοβουλία για εξαιρεση από τις διατάξεις του νόμου του Λιμανιού των Χανίων και όσων άλλων λιμανιών έχουν εγκεκριμένες μελέτες.

Παρότι υπήρξαν αντιδράσεις από τη μειοψηφία για τον τρόπο με τον οποίο εθσήχθη το θέμα, τελικά συμφωνήθηκε να συζητηθεί.

Παρών στη συνεδρίαση είναι και ο πρώην Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος ζήτησε από τον Δήμαρχο να πάρει θέση απέναντι σε όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Βλαχάκης μιλώντας στον SUPER FM 89,6 για παρεμβάσεις από «φαντάσματα του παρελθόντος».

Απαντώντας ο Δήμαρχος του καταλόγισε σύγχυση αλλά και έλλειψη πολιτικής βούλησης καθώς επί της θητείας του δεν έγινε τίποτα για το ενετικό λιμάνι.

Η τοποθέτηση του δημάρχου

Η τοποθέτηση του κ. Σκουλάκη 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook