Ένοπλος παππούς διακινούσε πάνω από τρία κιλά χασίς!

ένοπλος-παππούς-διακινούσε-πάνω-από-τ-257607

narkotikaΣε όλη τη μακρά ζωή του ήταν «βουτηγμένος» στην παρανομία ένας ηλικιωμένος με πλούσιο παρελθόν στη διακίνηση ναρκωτικών και την κατοχή όπλων και δεν το έλεγε να το βάλει κάτω ούτε τώρα, που «πατάει» στα 74 χρόνια του αλλά συνέχιζε το ίδιο… τροπάρι!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών είχαν ενημερωθεί ότι ο… παππούς εξακολουθούσε να «σπρώχνει» μεγάλες ποσότητες χασίς στην περιοχή τους, αλλά χρειάστηκε να πάνε στην Θεσσαλονίκη για να τον βρουν, καθώς είχε μετακομίσει. Εκεί τον πέτυχαν έξω από το σπίτι του, τη στιγμή που έβαζε μπροστά το Ι.Χ.. αυτοκίνητό του έχοντας κρυμμένες μέσα τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 112 γραμμαρίων!

Ο 74χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και την αποθήκη του, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν άλλες 16 συσκευασίες με δυο κιλά και 38 γραμμάρια κάνναβης, τέσσερις συσκευασίες με αμφεταμίνη βάρους ενός κιλού και 545 γραμμαρίων, αλλά και τέσσερα πιστόλια των 9 χιλιοστών με 53 φυσίγγια! Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και 3.000 ευρώ που θεωρήθηκε ότι προέρχονταν από την εμπορία τους.

protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook