Ένα μπράβο του Βουλγαραποστόλη, να του το πούμε…

ένα-μπράβο-του-βουλγαραποστόλη-να-του-516561

Μαγκιά του, του Βουλγαραποστόλη που υπέγραψε για τις Κυριακές και κράτησε κλειστά στα Χανιά ΟΛΑ τα μαγαζιά, μικρά αλλά και μεγάλα (βλέπε JUMBO, PUBLIC, H&M, ZARA, LIDL και δε συμμαζεύεται).

Μαγκιά του, του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Αποστόλη Βουλγαράκη, γιατί περπατήσαμε την Κυριακή στα Χανιά και νιώσαμε πως είναι Κυριακή και πως θα πάμε βόλτα, για καφέ, για φαγητό, στο Λιμάνι, στο γήπεδο, στην Παλιά Πόλη και θα’ ναι απλά Κυριακή, όπως παλιά.

Χωρίς συγκεντρώσεις, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς να ψάχνει ο κόσμος ποιος είναι, ποιος δεν είναι ανοικτός, τι θα γίνει, τι ώρα ανοίγουν, τι ώρα κλείνουν, ποιος ψωνίζει, ποιος κοιτάζει, ποιος νοιάζεται, σε τελική ανάλυση…

Μαγκιά του που όταν τον ρώτησαν για ένα θέμα και ήξερε πως μπορεί να το λύσει μόνο με τη τζίφρα του, άκουσε τον εμπορικό κόσμο των ΧΑΝΙΩΝ και έβαλε τη τζίφρα του, έτσι απλά, χωρίς άνωθεν πιέσεις κλπ κλπ…

Και κυρίως που… κατάλαβε τι τον ρωτούσαν, αντίθετα με την αντιδήμαρχο των Χανίων που είχε πάει να βγάλει τουριστικό τον Δήμο Χανίων από τα Κεραμεία και τη Μαλάξα μέχρι το Καμπάνι και το Χορδάκι και μετά που την πήραμε χαμπάρι μας είπε πως δεν ήξερε τι την ρώτησαν!

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε ως πολίτες είναι πως και οι δήμαρχοι και οι αντιπεριφερειάρχες έχουν εξουσίες -κι ας μουρμουρίζουν-. Είναι η τοπική μας ηγεσία, είναι κοντά στον πολίτη και είναι αυτοί που πρέπει να βάλουν «μπέτη» για τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας.

Αλλά πρωτίστως πρέπει να το καταλάβουν αυτοί και να βγουν μπροστά με τσαμπουκά για το καλό της τοπικής κοινωνίας, αντί να μεμψιμοιρούν και να κλαίγονται…

Κλειστά λοιπόν την Κυριακή, κι ας είναι όπως παλιά με τρεις τέσσερις Κυριακές τον χρόνο ανοιχτά τα μαγαζιά. Γιατί αν θέλεις να ψωνίζεις Κυριακή, ετοιμάσου , σε λίγο, να δουλέψεις κι εσύ Κυριακή!

ΖΑΡΠ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook