Ένα δράμα γεμάτο σασπένς η νέα συνεργασία Σπίλμπεργκ και Τομ Χάνκς | Δείτε το trailer

ένα-δράμα-γεμάτο-σασπένς-η-νέα-συνεργα-267146

Μια περιπέτεια που… μυρίζει Όσκαρ θα έρθει τον φθινόπωρο στις αθηναϊκές αίθουσες.

Η «Γέφυρα των Κατασκόπων» (αντί του πρωταρχικού τίτλου «St. James Place») θα ξεδιπλώσει ίντριγκες που θα εξελιχθούν συναρπαστικά στην κάμερα του Σπίλμπεργκ, με τον Τομ Χανκς στη γκρίζα ζώνη που ορίζει τις δυο υπερδυνάμεις Αμερική και Ρωσία και μένει να δούμε πως έχουν χειριστεί πολιτικά το σενάριο οι αδελφοί Κοέν.

Ο Τομ Χανκς υποδύεται έναν δικηγόρο ο οποίος αποστέλλεται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στις γραμμές του εχθρού με σκοπό να διαπραγματευτεί με τους Ρώσους την απελευθέρωση ενός πιλότου που αιχμαλωτίστηκε σε ρωσικό έδαφος, όταν το αεροπλάνο του καταρρίφθηκε.

Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν (Χανκς), ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου.

Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα. Χάνκς και Σπίλμπεργκ συνεργάστηκαν πολύ στενά κάνοντας έρευνα για τον ρόλο που υποδύεται ο Χάνκς και το αποτέλεσμα είναι ακόμα μια συγκλονιστική ερμηνεία από τον μεγάλο ηθοποιό.

26 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook