Ένα βαν και αυτοκίνητα στο δεύτερο κρησφύγετο του Ξηρού – Τι είπε στον ανακριτή

ένα-βαν-και-αυτοκίνητα-στο-δεύτερο-κρη-199642

xiros_apologiaΈνα βαν και αυτοκίνητα εντοπίσθηκαν τη Δευτέρα στο δεύτερο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Περαχώρα Λουτρακίου. Προς το παρόν, η αντιτρομοκρατική δεν έχει μπει στο σπίτι, καθώς αναμένει τον εισαγγελέα, ενώ το κρησφύγετο φαίνεται να είχε ενοικιασθεί πριν ένα μήνα από την 25χρονη που εικονίζεται στην πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στην Ανάβυσσο, και αναζητείται,

Ο τρομοκράτης μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Φραγκίσκο Ραγκούση, τελικός προορισμός του συλληφθέντα αναμένεται να είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν συνεργάστηκε με τον ανακριτή, αναφέροντας ότι «δεν συμμετέχω στη διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις και σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση».

Στη συνεχεία δήλωσε ότι «θέλω συμπληρωματικά να προσθέσω επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση «με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας» αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ξηρός και συνεργοί του ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο τις Φυλακές Κορυδαλλού. Στην επίθεση, κατά την ΕΛΑΣ, θα χρησιμοποιούνταν εκρηκτικά και όπλα.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook