Έμεινε στο 1-1 ο ΑΟΧ-Κισσαμικός στη Σπάρτη

έμεινε-στο-1-1-ο-αοχ-κισσαμικός-στη-σπάρτ-760529

Ωραίο παιχνίδι έγινε στη Σπάρτη στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η τοπική ομάδα κράτησε στο 1-1 τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες των δύο ομάδων έψαχναν τα πατήματά τους δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός βελτιώθηκε, σημειώθηκαν τα γκολ και έγιναν φάσεις.

Στο 59’ ο Μαντζίρης άνοιξε το σκορ για τη Σπάρτη, δίνοντας ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έψαξε την απάντηση και πίεσε για το γκολ. Στο 79’ οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι, με τον Μαλόνγκα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Νεοφυτιάδης πήρε τη φάση πάνω του.

Σπάρτη (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κολτσίδας, Βλάχος, Κοζάκης, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Βλαχομήτρος (90’ Καλούσης), Καινούργιος (63’ Καψάσκης), Ματέους (69’ Κωνσταντόπουλος), Στογιάνοβιτς, Μαντζίρης.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Καντιμά (60′ Μαλόνγκα), Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Αρναρέλλης (60’ Σάλιακας), Χαλκιαδάκης (70’ Αποστολόπουλος).

Πηγή: onsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook