Έμειναν στον… άσο Τρίκαλα και ΟΦΗ

έμειναν-στον-άσο-τρίκαλα-και-οφη-614251

Βυθισμένος στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας έμεινε ο ΑΟ Τρίκαλα. Η θεσσαλική ομάδα έψαχνε το restart στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, όμως για 4ο διαδοχικό παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Το 0-0 βγάζει, σίγουρα, κερδισμένους τους Κρητικούς, οι οποίοι ήταν κακοί και χωρίς τελική στην εστία, με αποτέλεσμα να έχουν τη δεύτερη απώλεια στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο ΑΟΤ πληρώνει το γεγονός ότι δεν έχει σκόρερ μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιαλμά και έφτασε τα 360 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ στη Football League… Οι 14 τελικές στο ντέρμπι με τους «μελανόλευκους» δεν ήταν αρκετές και πλέον αναμένονται εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η πρώτη τελική στο ματς σημειώθηκε στο 2′ όταν ο Τσίπρας σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Στρέζος παραχώρησε κόρνερ παρότι η μπάλα έφευγε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο επιθετικός του ΑΟΤ δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με νέο σουτ. Στο 11′ και πάλι από δεξιά οι Θεσσαλοί ανέπτυξαν επίθεση, όμως τα σουτ των Πάνου, Τσίπρα, δεν βρήκαν στόχο. Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Ηρακλείου είχε την πρώτη τελικά με άστοχο σουτ του Χαντί.

Από κάθετη του Ντίνα στο 25′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Στρέζο να διώχνει με τα πόδια τη μπάλα σε σουτ του Τσίπρα. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ έχανε εύκολα τη μπάλα με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να έχει αρκεστεί σε παθητικό ρόλο. Μία φορά οι παίκτες του συνδυάστηκαν, στο 36′, αλλά ο Βέρτζος έκοψε με τάκλιν την πορεία της μπάλας σε σουτ του Ορτέγκα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στον ΑΟΤ. Στο 43′ από συνεργασία των Τζόκιτς, Ντίνα ο Καπός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στρέζο που μπλόκαρε και ένα λεπτό μετά ο Καπός με κεφαλιά αστόχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον ΟΦΗ, τον Όγκμποε στη θέση του Μάνου. Η ομάδα του Ηρακλειου έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο, αλλά ουσιαστική απειλή δεν δημιούργησε στα καρέ του Αποστολίδη. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη αμυντική λειτουργία, στο 72′ απειλήθηκαν από σέντρα του Ντίνα, όμως το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο στην εξέλιξη της φάσης.

Στο 78′ ο Παπαστεριανός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν η μπάλα από σουτ που έγινε έφτασε στα πόδια του, με την άμυνα του ΑΟΤ να έχει αδρανήσει, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ. Η απάντηση ήρθε με άστοχο σουτ του Μπουντόπουλου στο 85′ και ενώ υπήρξαν φωνές του ΟΦΗ για μη τήρηση του Fair Play σε φάουλ που έγινε στον Νάστο. Στο 87′ ο Πάνος ανάγκασε τον Αποστολίδη να απομακρύνει με τις γροθιές και στην επαναφορά ο Μπουντόπουλος δεν βρήκε στόχο.

Έτσι, για ένα ακόμα ματς ο ΑΟΤ έμεινε μακριά από το γκολ και τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ στη δεύτερη έξοδό του στο πρωτάθλημα δεν βρήκε δίχτυα και κατέγραψε τη δεύτερη απώλεια έπειτα από το εμφατικό 6-0 σε βάρος του Αιγινιακού. Εάν, μάλιστα, οι πρωτοπόροι νικήσουν την Κυριακή (19/11), τότε οι «μελανόλευκοι» θα μείνουν τέσσερις πόντους πίσω από την κορυφή.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (78′ Μίλιεβιτς), Καπός, Τσίπρας (71′ Μπουντόπουλος), Τζόκιτς (62′ Γροντής), Ντίνας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Παπατόλιος (80′ Ρούσσος), Νάστος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάνος (46′ Όγκμποε), Κουσκουνάς (66′ Κουτσιανικούλης).

Πηγή: FL News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook