Έλλη Κοκκίνου: Καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή

έλλη-κοκκίνου-καταδικάστηκε-σε-7-μήνες-491780

Το  Πλημμελειοδικείο της Αθήνας καταδίκασε την Έλλη Κοκκίνου σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή, για παραβίαση δικαστικής απόφασης, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε αρκετές δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της λίγο μετά το διαζύγιό τους. Μάλιστα, υπήρχε υπόθεση στην οποία ήταν κατηγορούμενη μαζί με τη μητέρα της, Μαίρη Παπαθανασοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμηση. Ωστόσο, οι δυο τους πλέον τα έχουν βρει, γεγονός που φάνηκε στις 15 Μαΐου όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης, που ήταν και ο μηνυτής στη συγκεκριμένη περίπτωση. «Οι σχέσεις μας με την κ. Κοκκίνου έχουν αποκατασταθεί. Στις 17 Ιουλίου του 2010, αν και ήταν υποχρεωμένη να μου παραδώσει το τέκνο μας, δεν το παρέδωσε. Τότε όμως ήταν μια περίοδος εντάσεων και παρεξηγήσεων. Υπήρξε και μια λάθος συνεννόηση σχετικά με το πότε θα δω το παιδί. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους της», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης, με το δικαστήριο να την κηρύσσει αθώα.
Όμως, λίγες ημέρες αργότερα η Έλλη Κοκκίνου ήταν και πάλι κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα, ενώ μηνυτής ήταν και πάλι ο σύζυγός της. Όταν ακούστηκαν τα ονόματα των διαδίκων στην αίθουσα, δεν εμφανίστηκε καμία πλευρά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να δικάσει την υπόθεση ερήμην της κατηγορουμένης και να την καταδικάσει τελικά σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή!
Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε δεν είναι γνωστός, όμως βέβαιο είναι πως έχει μπει οριστικό τέλος στην κόντρα μεταξύ της Έλλης Κοκκίνου και του πρώην συζύγου της έπειτα από 4 χρόνια δικαστικών διαμαχών και ανταλλαγής μηνύσεων.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook