Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Αν δε γινόμουν ηθοποιός ίσως να ήμουν τώρα ένα golden boy»

έλληνας-ηθοποιός-αποκαλύπτει-αν-δε-γ-208272

ithopoiosΓια την πορεία του αν δεν είχε επιλέξει το επάγγελμα του ηθοποιού και είχε ακολουθήσει διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό αναφέρθηκε γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του.

«Θα μπορούσα κι εγώ να βγάλω πολλά λεφτά, αν ακολουθούσα το αντικείμενο των σπουδών μου. Ίσως να ήμουν τώρα ένα golden boy.», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ηθοποιός Χρίστος Λούλης στο περιοδικό «People».

loulhs2

Και συνέχισε εξηγώντας γιατί δεν έγινε golden boy,  «Βαριόμουν, όμως, την τόση ασφάλεια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα με άφηνε μετέωρο πάνω από το μυστήριο της ζωής. Βέβαια, δεν πρόβλεψα ότι θα φτάναμε σε αυτή την κατάσταση. Ότι θα αναγκαζόμασταν να κάνουμε τρεις δουλειές, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν παραπονιέμαι και δεν είμαι δυσαρεστημένος. Έψαχνα τις παραστάσεις που με ικανοποιούσαν ως καλλιτέχνη. Δεν ήθελα να είμαι άλλος ένας πετυχημένος σελέμπριτι που κυνηγάει το χρήμα και ταυτόχρονα είναι κενός από στόχους».

Ενώ καταλήγει λέγοντας πως «Σημασία έχει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να μπορείς να τον κοιτάξεις στον καθρέφτη. Να θέλεις να φωτίσεις ακόμα και τις σκοτεινές του πλευρές. Έστω κι αν οι ρυθμοί της καθημερινότητας με τα τόσα προβλήματα δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια. Από την άλλη, όμως, ποιος αράζει στον καναπέ του και λέει «τώρα θα αναμετρηθώ με τον εαυτό μου;». Στη φωτιά κερδίζεις την αυτογνωσία».

Πηγή: People

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook