Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

πυροβολισμοί-στα-γραφεία-του-πασοκ-425999

Τρεις κάλυκες έχουν βρεθεί προς παρόν μετά τους πυροβολισμούς από έναν τουλάχιστον ένοπλο έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του ντιμπέιτ για την εκλογή αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματιστεί. Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, ενώ αναζητούνται ένας ή περισσότεροι δράστες.

«Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό καθ’ επανάληψη. Επιτέλους πρέπει να ληφθούν μέτρα. Αρκετά» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

«Συνεργάτες μου μεταβαίνουν στην ΓΑΔΑ για ενημέρωση. Δεν θα εγκαταλείψουμε τα γραφεία μας και δεν έχουμε δει κανένα σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης όπως μας υποσχέθηκαν στα επανειλημμένα διαβήματα μας για τις συχνές επιθέσεις που δεχόμαστε» ανέφερε.

Σε άλλη δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε το εξής: «Δεν επικοινώνησε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο αρμόδιος υπουργός μαζί μας».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε «απερίφραστα την προβοκατόρικη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».

»Ο Αλέξης Τσίπρας είχε άμεση επικοινωνία με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης» ανέφερε το Μαξίμου.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook