Έκρηξη Ζωής: Στοχοποιούμαι με «νεο-αυριανικές» μεθόδους

έκρηξη-ζωής-στοχοποιούμαι-με-νεο-αυρ-276094

Για στοχοποίηση με «νεο-αυριανικές» μεθόδους έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής, η οποία πήρε το λόγο στη συζήτηση του μνημονίου στις Επιτροπές της Βουλής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου άσκησε κριτική στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την αναφορά του -το πρωί της Τρίτης- έξω από το Hilton, ότι η συμφωνία θα ψηφιστεί «Ζωής θελούσης».

Επικαλέστηκε μάλιστα το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontra News, το οποίο την στοχοποιεί, αλλά και προηγούμενα πρωτοσέλιδα της ίδιας εφημερίδας που επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως απαράδεκτους τους υπαινιγμούς ότι όποιος αντιτίθεται στο «κατεπείγον» είναι σύμμαχος των εχθρών της χώρας.

Αναφερόμενη στην εισαγωγή του νομοσχεδίου στη Βουλή σημείωσε ότι «δεν υπήρξε καμία εξήγηση από τον υπουργό σχετικά με αυτόν τον αιφνιδιασμό».

Απευθυνόμενη στον κ. Τσακαλώτο, η πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Πώς τολμάτε να αποδίδετε δόλο σε προέδρους επιτροπών της Βουλής και στην πρόεδρο της Βουλής που προσπαθούν να περιφρουρήσουν τη διαδικασία στη Βουλή;».

Επιτέθηκε επίσης και στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη για όσα είπε το πρωί στον ΣΚΑΙ περί Φρόιντ και Μαρξ για να εξηγήσει κανείς την προσωπικότητα της προέδρου.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να συγκληθεί η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, χωρίς την ίδια.

Η αναφορά της πρόεδρου της Βουλής, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τη στοχοποιεί, γεννά θεσμικά προβλήματα, σχολίασε παίρνοντας τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης και σημειώνοντας ότι πρόκειται για θέμα που θα απασχολήσει τους πάντες «σε Βουλή, κυβέρνηση και στη συνείδησή μας».

Απαντώντας στην αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το μπόνους των 50 εδρών έχοντας συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο κ. Φίλης είπε ότι «ουδείς νομιμοποιείται να μιλάει ως αυθεντικός διερμηνευτής της ψήφου του ελληνικού λαού» και συμπλήρωσε ότι «η κυβέρνηση κρίνεται και αν τεθεί πρόβλημα δυσαρμονίας η απάντηση είναι και πάλι ο ελληνικός λαός».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει χρέος να διασφαλίσει τη σταθερότητα και το μέλλον του ελληνικού λαού και τόνισε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί απόψε, γιατί αύριο υπάρχει Eurogroup όπου θα κριθεί η στάση της ελληνικής πλευράς, ώστε να εγκριθεί η συμφωνία.

«Δεν έχω κανένα λόγο να ροκανίσω το χρόνο, όπως κάνει η κ. Κωνσταντοπούλου. Όσοι θέλετε να ροκανίσετε το χρόνο για να πάμε σε δάνειο-‘γέφυρα’, να το κάνετε, εγώ δεν έχω σκοπό» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όσο για την αναφορά του στο ξενοδοχείο Hilton, είπε ότι επρόκειτο για ένα αστείο.

«Δεν είναι εδώ το μέρος για να λύσουμε τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, να συνεχίσουμε τη διαδικασία με τους ομιλητές» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου ότι φέρει ακέραια την ευθύνη για την καθυστέρηση.

Πηγή ; in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook