«Έκλεψε» τα βλέμματα η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την Σοφία Κοκοσαλάκη | Photos

έκλεψε-τα-βλέμματα-η-μαρέβα-μητσοτά-689040

Μία ακόμα εξαιρετικά κομψή εμφάνιση έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

To zarpanews.gr βρέθηκε στην εκδήλωση με τίτλο Contemporary Minoans στην οποία τιμήθηκε η Κρητικιά σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη και παρευρέθηκαν πολλές και γνωστές κυρίες από το χώρο της μόδας, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των τεχνών.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε η κα Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία ωστόσο προτίμησε να κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους στην εκδήλωση. Εξάλλου, ο λόγος παρουσίας της ήταν αφενώς να τιμήσει την φίλη της Σοφία Κοκοσαλάκη αφετέρου να στηρίξει την συνεργάτιδά της Δήμητρα Κολοτούρα. Ως γνωστόν, οι κυρίες Μητσοτάκη και Κολοτούρα είναι συν ιδρύτριες του fashion brand Ζeus + Δione .

Στην εκδήλωση μίλησε η Δήμητρα Κολοτούρα για την σύλληψη της ιδέας του πολύ επιτυχημένου fashion brand το οποίο όπως είπε στηρίζεται στην πλούσια ελληνική αισθητική κληρονομιά. «Από αυτήν πήραμε μοτίβα και σχέδια και τα μεταφέραμε στο σήμερα. Δερμάτινα σανδάλια, μεταξωτά πουκάμισα, παντελόνια και καφτάνια, αξεσουάρ πλεγμένα με βελονάκι, κοσμήματα και τσάντες. Όλα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από ελληνικές ύλες και Έλληνες τεχνίτες που κρατάνε ζωντανή την τέχνη της υφαντουργίας».

Στην επιτυχημένη εκδήλωση εκτός από την κα Μητσοτάκη η οποία ήταν υπέρκομψα ντυμένη με δημιουργίες Ζeus + Δione, παρευρέθησαν επίσης μεταξύ άλλων οι κυρίες Μαμιδάκη και Δασκαλαντωνάκη, η τ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρία Βλαζάκη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηρακλείου Αριστέα Πλεύρη, η ιδρύτρια του Branding Heritage Κατερίνα Φρέντζου, η σχεδιάστρια των Ancient Greek Sandals Χριστίνα Μαρτίνη, η δημοσιογράφος Έλις Κις κ.ά

zarpanews.gr

3 thoughts on “«Έκλεψε» τα βλέμματα η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την Σοφία Κοκοσαλάκη | Photos

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook