Έκλεψε κινητό και ζητούσε… λύτρα για να το επιστρέψει

έκλεψε-κινητό-και-ζητούσε-λύτρα-για-529790

Το θύμα είχε αφήσει το κινητό πάνω στο τραπέζι του, όταν ο 31χρονος Έλληνας πέρασε σαν… αστραπή, το άρπαξε και εξαφανίστηκε τρέχοντας

Μπόλικο θράσος είχε ένας νεαρός που έκανε βόλτες ανάμεσα στα τραπέζια ενός υπαίθριου καταστήματος στην Πάτρα και βρήκε ευκαιρία να «βουτήξει» το κινητό ενός 55χρονου θαμώνα. Αφού διέφυγε, επικοινώνησε μαζί του ζητώντας… λύτρα για να του το επιστρέψει!

Το θύμα είχε αφήσει το κινητό πάνω στο τραπέζι του, όταν ο 31χρονος Έλληνας πέρασε σαν… αστραπή, το άρπαξε και εξαφανίστηκε τρέχοντας! Όταν ο 55χρονος κάλεσε τον αριθμό του για να ζητήσει πίσω το κλεμμένο κινητό, ο δράστης απαίτησε εκβιαστικά να του δώσει 100 ευρώ για να του το παραδώσει.

Ο 55χρονος προσποιήθηκε ότι συμφώνησε, αλλά ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή μαζί με άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Όταν ο 31χρονος εμφανίστηκε για να παραλάβει τα χρήματα, του πέρασαν αμέσως χειροπέδες και βρήκαν πάνω του το κινητό που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπή και εκβίαση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook