Έκλεψαν τα αρνιά μέρα μεσημέρι!

έκλεψαν-τα-αρνιά-μέρα-μεσημέρι-24057

probataΣυνέβη κι αυτό… Μέρα μεσημέρι απόκεντρικό δρόμο στο Αρκαλοχώρι άγνωστοι κατάφεραν με επιτυχία να κλέψουν ζώα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς! Ζωοκλοπές στη διάρκεια της ημέρας έχουν γίνει και στο παρελθόν, ήταν όμως σε μάντρες συνήθως απομακρυσμένες και όχι στην «καρδιά» μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής.

Οι ζωοκλέφτες φυσικά δεν πήγαν σε μάντρα στο Αρκαλοχώρι για να υλοποιήσουντα σχέδιά τους, αλλά βρήκαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο στην καρότσα του οποίου υπήρχαν τα ζώα και σε χρόνο μηδέν τα έκλεψαν.

Το απίστευτο περιστατικό που δείχνει τελικά το πόσο εύκολο είναι να χάσει κανείς την περιουσία του, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο ιδιοκτήτης των ζώων κατάγεται και διαμένει σύμφωνα με πληροφορίες στην Επισκοπή Πεδιάδος. Προχθές πήγε στο Αρκαλοχώρι όπου γίνεται αγοραπωλησία ζώων σε χώρο κοντά στο εκθεσιακό κέντρο της κωμόπολης. Ο κάτοικος της επισκοπής σύμφωνα με πληροφορίες πήγε και αγόρασε εφτά αρνιά, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 700 ευρώ.

Κάποια στιγμή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στάθμευσε το αγροτικότου αυτοκίνητο με τα 7 αρνιά στην καρότσα του σε ένα στενό και πήγε για να πιει έναν καφέ στο καφενείο. Το σημείο όπου άφησε το αυτοκίνητό του δεν είναι απομακρυσμένο κι εκεί βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του μηχανολογικού, το οποίο όμως την ημέρα εκείνη ήταν κλειστό.

Ο ίδιος επέστρεψε μετά από 45 λεπτά για να μπει στο αυτοκίνητό του και να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του, διαπίστωσε όμως ότι τα αρνιά είχαν εξαφανιστεί. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες αναζητώντας τους δράστες.

Αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι θρασύτατοι ζωοκλέφτες είχαν εντοπίσει το «φορτωμένο» αγροτικό όχημα και με άλλο αυτοκίνητο το πλησίασαν και σε λιγότερο από πέντε λεπτά μετέφεραν τα αρνιά από τη μία καρότσα στην άλλη και «έγιναν καπνός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει εξεταστεί το υλικό από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, χωρίς μέχρι στιγμής όμως κάποιο αποτέλεσμα, αφού δεν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστεί το υλικό κι από άλλες κάμερες του Αρκαλοχωρίου μήπως και βρεθεί η άκρη της υπόθεσης.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook