Έκλεισε; Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1

έκλεισε-ο-νίκος-χατζηνικολάου-θα-παρο-483751

Όλα είναι έτοιμα ώστε ο Νίκος Χατζηνικολάου να επιστρέψει στη θέση που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, που δεν είναι άλλη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα ενός τηλεοπτικού σταθμού που δεν είχε συνεργαστεί έως τώρα, αυτή του ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, οι επαφές στελεχών του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχαν ξεκινήσει πριν από τις γιορτές αλλά λόγω άλλων επαγγελματικών δεσμεύσεων του δημοσιογράφου είχε δοθεί παράταση χρόνου για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αναφέρεται επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά μετά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΣτΕ ο υπερθεματιστής αναγκάστηκε να «παγώσει» τα σχέδιά του για τη δημιουργία καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1 ώστε να βγάζει από τη συχνότητά του την εκπομπή του, αλλά στο «πακέτο» συνεργασίας «έπεσε» και η παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Σε μία περίοδο με έντονες πολιτικές εξελίξεις είναι σαφές ότι ο ΑΝΤ1 θέλει να ενδυναμώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του και για αυτό επέστρεψε στο σταθμό του Αμαρουσίου ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης που ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αλλά και ο Στράτος Μπαλής που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει Διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Έτσι πλέον και με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεών του ο ΑΝΤ1 θέλει να κερδίσει τους τηλεθεατές και στην ενημέρωση, έναν τομέα που… υπολειτουργούσε, αν εξαιρέσουμε βεβαίως την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη…!

Τώρα, όσον αφορά την εκπομπή «Στον ενικό» φαίνεται ότι δεν θα βγαίνει κάθε βδομάδα, αλλά αρχικά θα βγαίνει στον αέρα κάθε δύο βδομάδες, ενώ δεν έχει «κλείσει» ακόμα οριστικά η ημέρα μετάδοσής της.

Ωστόσο όπως επισημαίνει ο Γρηγόρης Μελάς, οι δύο πλευρές, ΑΝΤ1 και δημοσιογράφος, τηρούν σιγήν ιχθύος, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η συμφωνία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και υπάρχου ορισμένα… αγκάθια.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook