«Έκλεισαν» φιλικό ΠΟΑ και ΟΦ Ιεράπετρας

έκλεισαν-φιλικό-ποα-και-οφ-ιεράπετρ-580063

ΠΟΑ και ΟΦ Ιεράπετρας θα δώσουν φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στις 17.45, στο γήπεδο της ηρακλειώτικης ομάδας, στο Ατσαλένιο.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Λασιθίου, ενημέρωσε πως γίνονται προσπάθειες ώστε η προετοιμασία της ομάδος να συνεχιστεί στο Καλό Χωριό, καθώς το Βουζουνεράκειο θα κλείσει για δύο εβδομάδες, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα.

Η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας έχει ως εξής (χωρίς επεξεργασία):

«Ένα δυνατό τεστ για τον Γιάννη Μάγγο θα είναι ο φιλικός αγώνας που θα δώσει ο ΟΦΙ το Σάββατο στις 17.45 κόντρα στον ΠΟΑ , στο Ατσαλένιο . Ο ΠΟΑ δεν χρειάζεται συστάσεις , άλλωστε θα είναι αντίπαλος του ΟΦΙ στην Γ Εθνική. Ολοι θυμόμαστε ότι πέρυσι η άνοδος στην Γ Εθνική κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ σε αγώνα ΠΟΑ – ΟΦΙ. Οσο αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα των φιλικών του ΟΦΙ , δυστυχώς κάθε μέρα ψάχνομε τον επόμενο αντίπαλο. Όσο δε αφορά την προετοιμασία της ομάδος , γίνονται ενέργεις ώστε να συνεχιστεί στο Καλό Χωριό , γιατί το Βουζουνεράκειο θα κλείσει για δύο εβδομάδες για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook