Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα παρατούσαν!

έκλεβαν-αυτοκίνητα-και-τα-παρατούσαν-363060

Τουλάχιστον τρία οχήματα είχε κλέψει τον τελευταίο μήνα από την Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη ένα «δίδυμο» Ελλήνων που εντοπίστηκαν μετά την τελευταία κλοπή από τους άνδρες της Ασφαλείας. Τώρα ερευνάται αν είχαν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δράστες ηλικίας 26 και 50 χρόνων εντοπίστηκαν από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 62χρονου, το οποίο είχαν κλέψει από την πόλη της Πτολεμαΐδας και το είχαν εγκαταλείψει στην Κοζάνη όπου βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Έτσι, συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι δυο ημέρες νωρίτερα είχαν κλέψει από την πόλη της Κοζάνης το Ι.Χ. φορτηγό μιας 56χρονης και παραδέχθηκαν ότι το εγκατέλειψαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου αναζητείται αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ο 26χρονος είχε κλέψει στις αρχές Απριλίου άλλο ένα Ι.Χ. φορτηγό ενός 72χρονου από την Πτολεμαΐδα, το οποίο βρέθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook