Έκλαψε ο Παπαδόπουλος για τον Γκέραρντ, κι άφησε το Κύπελλο στη θέση του Ολλανδού

έκλαψε-ο-παπαδόπουλος-για-τον-γκέραρν-695244

Με τη νίκη του (5-0) σε βάρος της Σπάρτης, ο ΟΦΗ εξασφάλισε την κατάκτηση του τίτλου στη Football League, γεγονός που έκανε την Κρήτη να γιορτάζει από χθες για το καμάρι της, που επιστρέφει στη Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή, άναψαν δεκάδες καπνογόνα βάζοντας «φωτιά, απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ όλο το νησί», ωστόσο μια κίνηση του προπονητή της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή που συγκίνησε χιλιάδες φίλους του ΟΦΗ.

Όταν ο Έλληνας τεχνικός πήρε στα χέρια του το Κύπελλο, ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων και ζήτησε αυτό να τοποθετηθεί πάνω στο καρεκλάκι, στο οποίο καθόταν ο Εγκεν Γκέραρντ. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον άνθρωπο, ο οποίος έμεινε στη συνείδηση όλων ως ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία του ΟΦΗ.

«Έτσι το φανταζόμουν. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και αυτό που σκεφτόμουν ήταν αυτό που κάναμε έξω, να πάει το Κύπελλο στη θέση του Μίστερ», δήλωσε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο στο 0:40

Πηγή: Sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook