Έδεσαν σε δέντρο και μαστίγωσαν 18χρονη επειδή κλέφτηκε με τον φίλο της | Video

έδεσαν-σε-δέντρο-και-μαστίγωσαν-18χρονη-750411

Μία έφηβη Μουσουλμάνα βρέθηκε δεμένη σε ένα δέντρο έχοντας υποστεί ξυλοδαρμό από μέλη της οικογένειάς της στη βορειοανατολική Ινδία, ως τιμωρία για το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι της με τον Ινδουιστή φίλο της.

Η 18χρονη, που δεν κατονομάζεται, φέρεται να αντιτάχθηκε στην επιθυμία της οικογένειάς της, συνάπτοντας σχέση με έναν νεαρό διαφορετικού θρησκεύματος.

Αφού εντόπισαν το νεαρό ζευγάρι, έδεσαν την κοπέλα στο δέντρο και την ξυλοκόπησαν για πέντε ώρες, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Το περιστατικό, που βιντεοσκόπησε ένας αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο, σημειώθηκε σε ένα μικρό χωριό της περιοχής Nawada, στην πολιτεία Bihar της βορειοανατολικής Ινδίας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η 18χρονη εγκατέλειψε το χωριό με τον φίλο της για να παντρευτούν, αλλά η οικογένειά της γρήγορα το έμαθε και αφού επικοινώνησε με τον νεαρό, τους εντόπισε.

Το συμβούλιο του χωριού φέρεται να έδωσε εντολή η κοπέλα να τιμωρηθεί γιατί «ντρόπιασε» την κοινότητα.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται το 18χρονο κορίτσι να κείτεται στο έδαφος ενώ είναι δεμένη στο δέντρο, με πλήθος να είναι συγκεντρωμένο γύρω της.

Ένας άνδρας σηκώνει το κεφάλι της από τα μαλλιά ενώ ένας άλλος κρατάει στο χέρι του ένα καλάμι για μαστίγωμα. Σε άλλο σημείο φαίνεται η κοπέλα να είναι τόσο σφιχτά δεμένη στο δέντρο που δεν μπορεί να κουνηθεί.

Τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η έφηβη παρέμεινε ανυποχώρητη, θέλοντας να συνεχίσει τη σχέση της με τον νεαρό.

Η αστυνομία αν και κλήθηκε στο σημείο, δεν έκανε κάποια σύλληψη.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook