Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο στο Λασίθι ο ΟΦΗ

έδειξε-το-κοινωνικό-του-πρόσωπο-στο-λα-440292

Ο ΟΦΗ έδειξε την ανθρωπιά του, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καλό Χωριό Λασιθίου, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά μια οικογένεια της περιοχής, που έχει μεγάλη ανάγκη για λόγους υγείας.

O OΦΗ αποδέχθηκε με χαρά το αίτημα του αθλητικού συλλόγου Καλού χωριού «Ο Πύργος» και του προέδρου του Νότη Ζαχαράκη.

Τα έσοδα από το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος, θα διατεθούν σε μια οικογένεια που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της εκδήλωσης ο αθλητικός σύλλογος Καλού Χωριού «Ο Πύργος» και ο πρόεδρος του Νότης Ζαχαράκης, τίμησε τον Κώστα Κιάσσο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο ΟΦΗ με το Νίκο Ανδριαδάκη εκ μέρους του τμήματος δημοσίων σχέσεων, μοίρασε αναμνηστικά δώρα, ως ενθύμιο στην οικογένεια για την οποία έγινε το φιλικό.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον κ. Νότη Ζαχαράκη.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΟΦΗ νίκησε με 5-0.

Χατ- τρικ πέτυχε ο Νίκος Βρεττός (34′, 38′, 87′), ενώ ο Δημήτρης Μάνος συνέχισε τα γκολ στα φιλικά και μετά τα δύο που έβαλε με τον Πανθηραϊκό, πέτυχε άλλα τόσα (25′ και 30′).

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά της Κ19 του ΟΦΗ (Παπαδάκης, Μανιαδής, Κομνηνός, Καλαιτζάκης, Ξενοχτιστάκης).

Διαιτητές: Φαζός, Φινοκαλιώτης, Σινγκολέ

ΟΦΗ: Kασμερίδης (46′ Παπαδάκης), Κιάσσος, Μανιαδής, Κομεσίδης (46′ Ξενοχτιστάκης), Νηστικάκης, Χίσι, Μπουρσέλης (46′ Κομνηνός), Σουλέ, Μάνος (46′ Καλαιτζάκης), Βρεττός, Όγκμποε.

Μικτή Ερασιτεχνών Λασιθίου: Λυράκης, Πηγιάκης, Ζανταλής, Κουναλάκης, Χρισοφάκης, Ντόι, Σπυριδάκης, Γιακουμάκης, Παιτέρης, Κοκολάκης, Δεδελετάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μανουσάκης,Μάρκοβιτς, Τουτουδάκης, Σιγανός, Μουτσάς, Αμπαζάι, Δασκαλάκης, Ζακού, Γκερδούκι, Ρασιδάκης, Χατζιάι, Καρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook