Έγκριση 2 εκατ. ευρώ για πλήρη ανακατασκευή του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας των Λαών περιμένει ο δήμος Χανίων

έγκριση-2-εκατ-ευρώ-για-πλήρη-ανακατασκ-583121

Σε αναμονή για την έγκριση από την κεντρική εξουσία, το ποσού των 2 εκατ. ευρώ τα οποία θα διατεθούν για την πλήρη αναμόρφωση του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, βρίσκεται ο δήμος Χανίων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο zarpanews.gr, ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας στο περιθώριο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο 3ο Δημοτικό για να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται στο σχολείο.

Όπως είπε ο κ. Βάμβουκας, αν όλα πάνε καλά και πραγματοποιηθεί η παρέμβαση στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, θα είναι μια τεράστια ωφέλεια εκτός από την πόλη και για τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Ο δήμαρχος Χανίων τόνισε πως η ανακατασκευή θα περιλαμβάνει εκτός από την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων χώρων, τη δημιουργία χώρων άθλησης και αναψυχής καθώς και την σύνδεση του πάρκου με τον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ο κ. Βάμβουκας είπε πως ολοκληρώνονται και περιλαμβάνουν πλήρη ανακατασκευή στις εξωτερικές τουαλέτες καθώς και παρεμβάσεις σε σημεία της στέγης του σχολείου όπου είχαν παρατηρηθεί έντονα φαινόμενα υγρασίας.

Από την πλευρά της ο Διευθύντρια του σχολείου κα Χρύσα Τερεζάκη ευχαρίστησε τον δήμαρχο Χανίων και τους συνεργάτες του καθώς και τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Νίκο Βλαζάκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου, κ. Κώστα Μπροκαλάκη για την συνδρομή τους.

zarpanews.gr

One thought on “Έγκριση 2 εκατ. ευρώ για πλήρη ανακατασκευή του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας των Λαών περιμένει ο δήμος Χανίων

  1. Ωωωωχ……Για τους συγχρονους Ελληνες αρχιτεκτονες, ανακατασκευη ενος παρκου συνηθως σημαινει λιογτερο χωμα, λιγοτερο πρασινο, λιγοτερη σκια και περισσοτερο τσιμεντο και αχαρες περκολες απο σιδεροδοκους…
    Θαυμαστε:
    https://www.google.gr/maps/@35.5022501,24.0215957,3a,90y,139.15h,76.34t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0AVQHX7aPG1vhXceOxhmdQ!2e0!7i13312!8i6656

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook