Έγκλημα στο Κορωπί: Αυλαία στο δράμα με ισόβια στη φόνισσα

έγκλημα-στο-κορωπί-αυλαία-στο-δράμα-με-561807

Τον περασμένο Αύγουστο η τοπική κοινωνία του Κορωπίου συγκλονίστηκε από την ερωτική βεντέτα που έμελε να κοστίσει τη ζωή σε μία 35χρονη γυναίκα αφήνοντας ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά της .

Η είδηση ότι η 27χρονη σύντροφος ενός 41χρονου άνδρα σκότωσε με έξι μαχαιριές τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, καταγράφηκε ως ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν σημειωθεί ποτέ στα αστυνομικά χρονικά της Ελλάδας.

Έντεκα μήνες μετά, η «φόνισσα του Κορωπίου» ξεσπά σε κλάματα και ουρλιαχτά όταν ακούει το δικαστήριο να της απαγγέλει ισόβια κάθειρξη συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση .

Συγκεκριμένα η 27χρονη δέχτηκε ένα χρόνο για οπλοφορία και άλλον ένα για οπλοχρησία οι οποίοι συγχωνεύθηκαν.

Ενώ η 27χρονη δηλώνει πως η απόφαση αυτή της στερεί τα παιδιά της, η αδερφή του θύματος, Έλλη μιλά στο protothema.gr και δηλώνει πως δικαιώθηκε η ψυχή της αδερφής της .

Η ίδια εξομολογείται πόσο επώδυνο είναι να μεγαλώνει τα παιδιά της αδερφής της, τα οποία είδαν τη μητέρα τους να δολοφονείται και ακόμα και σήμερα αρνούνται να δεχτούν το θάνατό της.

«Από τότε που δολοφονήθηκε η αδερφή μου βιώνουμε ένα μεγάλο δράμα. Και αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι να βλέπω τα παιδάκια της αδερφής μου να βασανίζονται. Τα παιδιά ακόμα αρνούνται να πιστέψουν ότι η μητέρα τους δολοφονήθηκε. Παρόλο που την είδαν να μαχαιρώνεται και να πεθαίνει αρνούνται να δεχτούν το θάνατό της. Τους λείπει το χάδι της, τα φιλιά της, η αγκαλιά της. Το μικρότερο αγοράκι ακόμα περιμένει τη μητέρα του να γυρίσει στο σπίτι , τη ζητάει σε καθημερινή βάση. Θεωρεί ότι η μαμά του από μέρα σε μέρα θα γυρίσει σπίτι και θα τα πάρει μια μεγάλη αγκαλιά όπως έκανε πάντα. Το μεγαλύτερο παιδί έχει προβλήματα με τον ύπνο του , παλεύει τις νύχτες με τους εφιάλτες του. Δεν μπορεί να κοιμηθεί και ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας με κλάματα ζητώντας τη μανούλα του. Με τη βοήθεια τη δική μου γιατί εγώ πλέον με δικαστική απόφαση έχω αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών και με τη βοήθεια των παιδοψυχολόγων προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο τους, όσο μπορούμε γιατί δεν θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη τους ο βίαιος θάνατος της μανούλας τους «λέει στο protothema.gr η αδερφή του θύματος, Έλλη.

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Αποστόλης Λύτρας, μίλησε στο protothema.gr

«Αυτή η γυναίκα με το έγκλημα που έκανε δολοφόνησε και τις ψυχές των παιδιών του θύματος. Είναι δύο υπέροχα αγοράκια τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν μεγάλη άρνηση στο να δεχτούν ότι η μητέρα τους δολοφονήθηκε» λέει στο protothema.gr και προσθέτει

«Η οικογένεια νιώθει δικαιωμένη από την απόφαση .Το δικαστήριο έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της πολιτικής αγωγής της οικογένειας , δηλαδή οτι πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα που το είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια .Την προηγούμενη μέρα είχε αγοράσει το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι που κατάφερε με αυτό έξι μαχαιριές πισώπλατα στην άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Επίσης οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν το δικαστήριο , δηλαδή ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής ορμής ούτε ότι βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας όπως ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη. Η ίδια ζήτησε και κάποια ελαφρυντικά τα οποία το δικαστήριο δεν της τα αναγνώρισε . Καθώς επίσης και η κυρία Εισαγγελέας στην αγορευσή της ήταν καταπέλτης εναντίον της κατηγορουμένης».

Το χρονικό του άγριου φονικού 

Ήταν αρχές του περασμένου Αυγούστου όταν η 27χρονη πέρασε από το σπίτι του θύματος και λογομάχησαν άγρια, με αφορμή τον 41χρονο πρώην άνδρα της 35χρονης.Ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων δεν έπαψε ποτέ να είναι το «μήλον της έριδος » καθώς οι δύο γυναίκες δεν έπαψαν ποτέ να τον διεκδικούν .

Δράστης και θύμα , άνεργες και οι δύο , τις συνέδεε ο ίδιος άντρας με τον οποίο η καθεμία είχε αποκτήςει δύο παιδιά .Το θύμα, δεν μπορούσε να δεχτεί το χωρισμό , διεκδικούσε τον πρώην άντρα της και έκανε ότι μπορούσε για να τον φέρει πίσω με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς προστριβές και επεισόδια με την 27χρονη Νικολέττα . Άγρια σκηνικά και ύβρεις που κάποιες φορές κατέληγαν στο Τμήμα και χρειαζόταν η παρέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να εκτονωθεί η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες . Μέχρι που συνέβη το μοιραίο …

Η 27χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με λάμα μήκους περίπου 10 εκατοστών και έτρεξε στο σπίτι της οδού Πυθαγόρα,όπου έμενε η πρώην σύζυγος του 41χρονου άντρα που διεκδικούσαν και οι δύο.

Χτύπησε το κουδούνι και μόλις η 35χρονη εμφανίστηκε άρχισαν να τσακώνονται. Ο έλεγχος χάθηκε και θολωμένη η νεαρή, όρμησε πάνω της και την μαχαίρωνε με μανία .

Το θύμα, αιμόφυρτο, μετεφέρθηκε από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα, διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων , στο Κέντρο Υγείας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της.

 

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook