Έγκλημα σοκ στη Γερμανία | Σκότωσε το φίλο του και μετά τον ευνούχισε

έγκλημα-σοκ-στη-γερμανία-σκότωσε-το-φί-439099

Σκότωσε τον φίλο του και ακολούθως αφαίρεσε με μαχαίρι τα γεννητικά του όργανα. Το δικαστήριο έκρινε την υπόθεση, καταδίκασε τον δράστη, αλλά η ποινή περιορίστηκε στα 7 χρόνια κάθειρξη, από τα οποία μόλις τον 1,5 χρόνο θα περάσει στη φυλακή. Ποιο ήταν το ελαφρυντικό; Ο δράστης ήταν μεθυσμένος, κάτι που αποδείχθηκε στο δικαστήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια (2014) στην πόλη Λίμπεργκ της Γερμανίας. Ένας 32χρονος άνδρας σκότωσε με μαχαίρι έναν 53χρονο φίλο του, αφού πρώτα είχαν μεθύσει, πίνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 53χρονος, όντας μεθυσμένος, άρχισε να επιτίθεται σεξουαλικά στον 32χρονο και να τον αγγίζει στα γεννητικά του όργανα.

Ο νεαρός αντέδρασε, χτυπώντας πολλές φορές τον 53χρονο στο πρόσωπο, μέχρι να καταρρεύσει. Ακολούθως, πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε τα γεννητικά όργανα του «φίλου» του.

Ο 32χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, θα εκτίσει 1,5 χρόνο στη φυλακή και το υπόλοιπο της ποινής του θα το περάσει σε ειδική ψυχιατρική κλινική αποτοξίνωσης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook