Έγκλημα σοκ: Σκότωσε τη γυναίκα του και την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε

έγκλημα-σοκ-σκότωσε-τη-γυναίκα-του-και-398953

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην πόλη Λίνκολνσαϊρ του Ηνωμένου Βασιλείου από ένα μυστηριώδες έγκλημα που έλαβε χώρα σήμερα έξω από μία πισίνα, στην περιοχή Σπάλντινγκ.

Γύρω στις εννέα χθες το πρωί (τοπική ώρα), το προσωπικό της πισίνας και οι πελάτες της που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις εγκαταστάσεις άκουσαν πυροβολισμούς και κραυγές και, όπως ήταν φυσικό, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν πεσμένα μπροστά απο το κτίριο της πισίνας τρία άτομα, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, τα οποία είχαν δεχθεί πυρά από καραμπίνα. Ο άνδρας μάλιστα κρατούσε ακόμα το όπλο του φονικού, κάτι που οδήγησε αμέσως τις αρχές στο συμπέρασμα ότι είχε πυροβολήσει τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του.

Τα δύο θύματα της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε η τοπική αστυνομία στον Τύπο, ο 57χρονος Lance Hart φαίνεται πως πυροβόλησε τη γυναίκα του Claire και την 19χρονη Charlotte και μετά αυτοκτόνησε, συνειδητοποιώντας ίσως την φρικαλεότητα της πράξης του. Οι αρχές δεν έχουν ακόμη καταφέρει να προσδιορίσουν τους λόγους που οδήγησαν τον άνδρα να σκοτώσει τη γυναίκα με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά (την 19χρονη και δύο μεγαλύτερα αγόρια) όπως και την κόρη του την οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, έδειχνε να υπεραγαπά.

Ο δράστης ήταν «υπόδειγμα πατέρα» σύμφωνα με τους γείτονες

Οι γείτονες των πρωταγωνιστών αυτής της τραγωδίας κάνουν λόγο για μία αγαπημένη και ισορροπημένη οικογένεια. Οι περισσότεροι από αυτούς χαρακτηρίζουν τον δράστη έναν «στοργικό πατέρα» που δεν έδινε ποτέ δικαιώματα και λάτρευε τα παιδιά του, τα οποία ήταν χαρισματικά και ευγενικά.

Μάλιστα πρόσφατα τα δύο από αυτά είχαν μετακομίσει σε δικό τους σπίτι και ο Hart με τη σύζυγό του είχαν αποφασίσει να πουλήσουν τη μεγάλη μονοκατοικία τους και να αγοράσουν κάτι μικρότερο, που θα βόλευε περισσότερο εκείνους και την κόρη τους.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook