Έγκλημα-μυστήριο… Γερμανίδα βρέθηκε νεκρή σε βαρέλι με τσιμέντο

έγκλημα-μυστήριο-γερμανίδα-βρέθηκε-357793

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας 39χρονης Γερμανίδας, η οποία είχε ταξιδέψει στις αρχές του περασμένου μήνα στην Κωνσταντινούπολη για να βρει τον Τούρκο σύντροφό της και έκτοτε αγνοούνταν τα ίχνη της.

Η 39χρονη Ρίτα Ντάρι Βίνκλερ βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή στην πόλη Γκιολτσούκ, δεμένη μέσα σε ένα βαρέλι με τσιμέντο που βρισκόταν στο υπόγειο ενός διαμερίσματος. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η σορός της γυναίκας έφερε σημάδια στραγγαλισμού.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan, αμέσως μετά την ανακάλυψη της σορού της Γερμανίδας, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τον σύντροφό της, τον Αλί Κεμάλ Σερκάν, ως ύποπτο για τη δολοφονία της.

Η 39χρονη, η οποία ήταν κομμώτρια και μητέρα δύο παιδιών, είχε μεταβεί στις αρχές του περασμένου μήνα στην Κωνσταντινούπολη για να βρει τον Τούρκο σύντροφό της, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη της. Μετά από αναφορά της εξαφάνισής της από την οικογένειά της, οι τουρκικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα που τους οδήγησε στην πόλη Γκιολτσούκ και στη σορό της άτυχης γυναίκας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook