Έγκλημα εκ προμελέτης στην Ε.Ρ.Τ.

έγκλημα-εκ-προμελέτης-στην-ε-ρ-τ-69784

ertnosignalΠριν λίγες μέρες, το BBC (δημόσια τηλεόραση στη Μ. Βρετανία) μαζί με τους 6.500 εργαζόμενους του εγκαινίασε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του καναλιού.

Χθες, 11 Ιουνίου 2013, η Ελληνική κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, επέβαλλε τη σιωπή στη δημόσια συχνότητα της ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, στην Ε.Ρ.Τ.

Η απόφαση αυτή δημιουργεί εντονότατες αντιδράσεις στη κοινωνία.

Οι καταναλωτές είμαστε και τηλεθεατές και απαιτούμε να είμαστε αποδέκτες υπηρεσιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών που μόνο η δημόσια ραδιοτηλεόραση μπορεί να διασφαλίσει και να προσφέρει.

Η κυβέρνηση μαζί με τους 2.656 εργαζόμενους στην Ε.Ρ.Τ., απολύει και κάθε δυνατότητα διάδοσης του πολιτισμού, της κουλτούρας και των ειδήσεων της χώρας μας στα πέρατα της γης.

Συνειδητά οι καταναλωτές μέσα από την καταβολή του ανταποδοτικού τέλους που πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, στηρίζουμε και αξιώνουμε την ύπαρξη Δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Το ανταποδοτικό τέλος υπέρ Ε.Ρ.Τ. διασφαλίζει το δημόσιο χαρακτήρα της και ταυτόχρονα την καθιστά ανεξάρτητη από κάθε λογής ιδιωτικά συμφέροντα.

Σαν καταναλωτές απαιτούμε από την κυβέρνηση να ακυρώσει την κατάπτυστη και πρωτάκουστη πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Καλούμε τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να αντισταθούν, να καταγγείλουν και να καταψηφίσουν το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ.

Καλούμε τις Ενώσεις Καταναλωτών να απαιτήσουν μαζί με την Ένωσή μας να μη μπει λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία.

 

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας  Παράρτημα Χανίων

One thought on “Έγκλημα εκ προμελέτης στην Ε.Ρ.Τ.

  1. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΡΗΧΟΣ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ EΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ[αυτος ειναι και ο ορισμος του εχθρου λαου]..
    ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ..ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ,ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ?ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ[[ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ.]]….ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook