Άφωνο άφησαν τον Ολάντ τα «σαϊνια» της ΕΡΤ | Video

άφωνο-άφησαν-τον-ολάντ-τα-σαϊνια-της-297437

Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ έφτασε στο Σύνταγμα για να καταθέσει στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη και εν συνεχεία να κάνει δηλώσεις.

Στις δηλώσεις του αρχικά στα γαλλικά μέσα, στα οποία βέβαια υπήρχαν και κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι, ουδείς ενημερώθηκε από το δημόσιο κανάλι της ΕΡΤ τι είπε ο Γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Άλλωστε δεν είναι και καμία σημαντική επίσκεψη και προφανώς στην ΕΡΤ δεν θεώρησαν σκόπιμο να είναι προετοιμασμένοι για να ακούσει ο κόσμος τις δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ.

Έτσι ο Φρανσουά Ολάντ έκανε τις δηλώσεις του και πιθανότατα θα ενημερωθούμε από τα γαλλικά μέσα για τις δηλώσεις του στην Αθήνα.

Φυσικά στη ζωντανή σύνδεση μέσα στην «βουβαμάρα» ακουγόταν η δόλια η μεταφράστρια της ΕΡΤ να λέει σε κάποιον πως δεν έχει ήχο και επομένως δεν μπορεί να μεταφράσει. Λογικό!

Εν τω μεταξύ, αυτή η τηλεοπτική αφωνία του Ολάντ έφερε μνήμες από το 2013, όπου τότε επίσης δεν είχαν ήχο οι δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ λόγω της απεργίας της ΠΟΣΠΕΡΤ επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά.

Ποιος να έλεγε στον Γάλλο Πρόεδρο πως την ίδια στιγμή ακριβώς από πάνω του, εντός του κτηρίου της Βουλής η εθνική μας αντιπροσωπεία συζητούσε και ψηφίζει το νομοσχέδιο για την ψηφιακή μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος…

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook