Άφωνοι οι αστυνομικοί! | Τα σωθικά του ήταν γεμάτα από συσκευασίες με ηρωίνη και κοκαΐνη

άφωνοι-οι-αστυνομικοί-τα-σωθικά-του-ή-266891

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που είδαν τις ακτινογραφίες τις οποίες έκαναν οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σε έναν 44χρονο ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών από τη Βουλγαρία, όταν διαπίστωσαν ότι τα… σωθικά του ήταν γεμάτα από συσκευασίες με ηρωίνη και κοκαΐνη!

Με την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, ο ύποπτος απέβαλε δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 51,07 γραμμαρίων και μία με κοκαΐνη βάρους 1,45 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αγοράσει μαζί με έναν 36χρονο συνεργό του από τη γειτονική χώρα και τις είχε κρύψει στα απόκρυφα σημεία του για να μην εντοπιστούν! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, όμως, είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών και σταμάτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Η συμπεριφορά του 44χρονου τους έκανε να υποπτευτούν πού είχε κρύψει το παράνομο εμπόρευμα κι έτσι τον πήγαν στο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο των επίδοξων διακινητών κατασχέθηκε μαζί με δύο κινητά και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, κατοχή και διακίνηση.

Η σύλληψη των δυο Ελλήνων έγινε 24 ώρες μετά τον εντοπισμό ενός άλλου 44χρονου που επέστρεφε από τη Βουλγαρία με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας σε περιοχή της Δράμας. Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο είχαν βρεθεί δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,2 γραμμαρίων που είχε προμηθευτεί στη γειτονική χώρα, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,13 γραμμαρίων, μία με ακατέργαστη κάνναβη και καπνό βάρους 4,59 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook