Άφησαν τους επιβάτες της πτήσης για τα Χανιά έξω από το αεροπλάνο | Η απάντηση της Ryanair

άφησαν-τους-επιβάτες-της-πτήσης-για-τα-456978

Απίστευτο περιστατικό και αφάνταστη ταλαιπωρία με επιβάτες της πτήσης Ryanair, από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για Χανιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι επιβάτες στο zarpanews.gr, η πτήση ήταν προγραμματισμένη για να αναχωρήσει στις 8:05 το πρωί.

Οι επιβάτες έφθασαν στην πύλη της προς αναχώρηση πτήσης 15 λεπτά νωρίτερα αλλά οι υπάλληλοι της εταιρίας δεν τους επέτρεψαν την επιβίβαση στο αεροσκάφος με τον αιτιολογικό ότι άργησαν.

Αποτέλεσμα να χάσουν το αεροπλάνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρόλα αυτά η πτήση αναχώρησε με καθυστέρηση 15 λεπτών δηλαδή αναχώρησε αντί για 8:05 το πρωί στις 8:20, γεγονός το οποίο σημαίνει πως οι επιβάτες ήταν στην πύλη της Ryanair, τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την πραγματική ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου για τα Χανιά.

Στο μεταξύ αργά το απόγευμα η Ryanair απάντησε στο δημοσίευμα ως εξής:

«Σε συνέχεια δημοσίευσης του άρθρου σας “Χανιά | Άφησαν τους επιβάτες της πτήσης για τα Χανιά έξω από το αεροπλάνο”, το οποίο αναρτήθηκε σήμερα στο zarpanews.gr, το γραφείο τύπου της Ryanair δήλωσε:

“Η Ryanair συνιστά σε όλους τους πελάτες της να φτάνουνε νωρίς στο αεροδρόμιο, ιδίως κατά τις ώρες αιχμής, (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης εφόσον έχουνε να τσεκάρουνε αποσκευή) και αποτελεί ευθύνη του κάθε επιβάτη να παρουσιάζεται στην πύλη αναχώρησης στην ώρα του. Λυπούμαστε για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία που μπορεί να προκλήθηκε και σημειώνουμε ότι περισσότεροι από 170 επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος στην ώρα τους και αναχώρησαν για τα Χανιά.”

zarpanews.gr

7 thoughts on “Άφησαν τους επιβάτες της πτήσης για τα Χανιά έξω από το αεροπλάνο | Η απάντηση της Ryanair

  1. Θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι τα αεροπλάνα δεν είναι λεωφορεία ώστε να πηγαίνουν 15′ ή 20′ η 30′ πριν την επιβίβαση στον αερολιμένα. Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες στις κάρτες επιβίβασης για πόση ώρα πριν την προβλεπόμενη αναχώρησης πρέπει οι επιβάτες να είναι στο gade και όχι στον αερολιμένα.

    1. Δεν είναι ωραίο να χάνεις την πτήση σου αλλά η εταιρία έπραξε σωστότατα.Και σε όποιον δεν αρέσει στα καράβια αδέρφια….στα καράβια….

  2. Από τότε που ο κάθε κακομοίρης που το πολύ-πολύ να είχε μπει στην ΑΝΕΚ πήρε χαμπάρι ότι φτήνισαν τα αεροπλάνα έχουμε ένα σωρό τέτοια περιστατικά. Το αεροπλάνο είναι μέσο που απαιτεί πρώτα απ’ όλα παιδεία. Δεν είναι για άξεστους, αγράμματους, τσαμπουκαλήδες, κουτοπόνηρους ή απλώς ηλίθιους. Οι πύλες ΚΛΕΙΝΟΥΝ 30 λεπτά πριν την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ώρα αναχώρησης της πτήσης. Το γράφουν όλες οι κάρτες επιβίβασης. Καλά τους κάνανε, και να μην ξαναπάρουν αεροπλάνο αν δεν τους αρέσουν οι κανόνες.

  3. Καλα τους κανανε 30 λεπτα πριν τη πτηση κλεινει η πυλη..οι υπολοιποι που πηγαν στην ωρα τους τι ειναι?? Μαλακες?? Για να σου ζητανε να προσελθεις νωριτερα καποιος λογος θα υπαρχει(ο οποιος ουτε με νοιαζει ουτε θελω να τον μαθω) και καλο ειναι καποια στιγμη να μαθουμε να τηρουμε τους κανονες σε αυτη τη χωρα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook