Άσχημα τα… μαντάτα για την Πόπη Τσαπανίδου

άσχημα-τα-μαντάτα-για-την-πόπη-τσαπα-353214

Περίοδος ανανέωσης… ή μετακόμισης αυτή που διανύουμε με τα στελέχη των σταθμών να κάνουν επαφές με τους συντελεστές των εκπομπών και να τους ανακοινώνουν τα… μαντάτα, δηλαδή τις αποφάσεις τους για την επόμενη σεζόν.

Στο STAR πάντως υπάρχει καθυστέρηση στις λήψεις αποφάσεων με τους περισσότερους συντελεστές να μην έχουν κάνει ακόμα συναντήσεις με τα στελέχη του σταθμού που περιμένουν τα συνολικά αποτελέσματα τηλεθέασης για να αποφασίσουν πού θα δώσουν το «πράσινο» φως.

Σε αβεβαιότητα βρίσκονται ακόμα και πετυχημένες εκπομπές, όπως είναι το «ΦΜ Live» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου να έχουν εκφράσει στα στελέχη του σταθμού την επιθυμία να κάνουν κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν. Σε αβεβαιότητα όμως παραμένει και μία άλλη από τις παλιές… καραβάνες του σταθμού της Κηφισιάς, η Πόπη Τσαπανίδου που παρά τις διαβεβαιώσεις από στελέχη του σταθμού πως η εκπομπή «Live U» θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν τα… μαντάτα που έρχονται από τη Nielsen είναι άσχημα, αποδεικνύοντας ότι η εκπομπή όχι μόνο δεν κέρδισε τους τηλεθεατές αλλά και βρέθηκε πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης από την απέναντί της, στον ΣΚΑΪ , εκπομπή «Τώρα» που παρουσιάζει η Άννα Μπουσδούκου.

Παρά την πολύχρονη εμπειρία της στη συγκεκριμένη ζώνη η Πόπη Τσαπανίδου από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και χθες, σημειώνει 8,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ η Άννα Μπουσδούκου για το ίδιο χρονικό διάστημα, 11,7% και 8,1% αντίστοιχα.tsapanidou

Όπως είναι φυσικό τα άσχημα μαντάτα από τις μετρήσεις τηλεθέασης για την εκπομπή «Live U» ανησυχούν στελέχη του σταθμού που πιστεύουν ότι πρέπει να ενδυναμώσουν το πρόγραμμά τους με κάποια άλλη εκπομπή για να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Σκέψη που βάζει σε ανησυχία την παρουσιάστρια που εξακολουθεί μεν να στηρίζεται από στελέχη του STAR, αλλά είναι λογικό να περιμένει να πέσουν οι υπογραφές για να σιγουρευτεί η παραμονή της στο κανάλι και την επόμενη σεζόν…!

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook