«Άριελ η Μικρή Γοργόνα» | Παιδική παράσταση στον «Κήπο»

άριελ-η-μικρή-γοργόνα-παιδική-παράσ-159367

arielΗ παιδική παράσταση «Άριελ, η μικρή γοργόνα» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος»

Ώρες: 20.00 και 21.30

Είσοδος : 10 €

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Άριελ η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.

Ένα κλασικό παραμύθι για παιδιά, όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

Σκηνικά, Σκηνογραφία : Μαρίνα Κουγκάϊ | Κοστούμια : Έφη Φωκά

Μουσική Επιλογή : Γιώργος Ζελίνης | Χορογραφίες : Ζωή Γρηγοριαδου

Θεατρική Διασκευή : Θανάσης Λιούνης | Σκηνοθεσία : Γεώργιος Λαμπριανίδης

Παίζουν οι ηθοποιοί : Αναστασία Παντούση, Έντζελ Καπανδρίτης, Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook