Άρης Παπαδογιάννης: «Ο κόσμος δεν περιχαρακώνεται αλλά δεν παραμυθιάζεται κιόλας»

άρης-παπαδογιάννης-ο-κόσμος-δεν-περι-134269

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην «συνένωση δυνάμεων» παρουσίασε ως την «μεγάλη επιτυχία» του συνδυασμού του οποίου ηγείται, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, κ. Άρης Παπαδογιάννης, το πρωί, μιλώντας στον SUPER FM.

 «Πολλοί δηλώνουν ανεξάρτητοι, εμείς όμως έχουμε πράγματι, πάρα πολλά άτομα από όλους τους χώρους», είπε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «αυτό που θα σηματοδοτήσει αυτή η παράταξη θα είναι η συμμετοχή νέων ανθρώπων, δυναμικών, με φλόγα, με όραμα με δύναμη, με ορμή» και συμπληρώνοντας ότι «όταν στοχεύεις στο να διοικήσεις το δήμο με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και με ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό (…) λογικό είναι ότι χρειάζεσαι και μεγαλύτερα στελέχη, έμπειρα και ικανά», για να καταλήξει στο ότι «Αυτή θα είναι η μεγάλη επιτυχία μας, το ότι θα υπάρξει μια συνένωση δυνάμεων».

«Ο κόσμος δεν περιχαρακώνεται αλλά δεν παραμυθιάζεται κιόλας. Ο πολίτης έχει την αίσθηση του τι γίνεται και αυτό όλοι το γνωρίζουμε», τόνισε ο κ. Παπδογιάννης, ενώ κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του κ. Γιώργου Τσαπάκου να συμμετάσχει στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Μανώλη Σκουλάκη, είπε: «Ο κ. Τσαπάκος έκανε μια επιλογή, το αν ήταν καλή ή κακή θα το κρίνει ο χρόνος (…) Δεν θα ασχοληθώ πια με τον Γιώργο Τσαπάκο, πήρε την πορεία του».

Σχετικά με την διεύρυνση του ψηφοδελτίου με άτομα που ανήκαν στην πρώην παράταξη του κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, η οποία, μετά την αποχώρηση Τσαπάκου ουσιαστικά διαλύεται, είπε: «Δεν περιμέναμε να διαλυθεί η παράταξη για να πάρουμε κανένα. Ήδη είχαμε μιλήσει με αρκετά άτομα, όπως  μιλάμε και με άλλα, (…) με ανθρώπους που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. (…)  Ήδη έχουμε πάρει ανθρώπους που καιρό πριν πίστευαν στις προγραμματικές μας θέσεις και στο όραμά μας, πίστευαν ότι μπορούμε  να κάνουμε στα Χανιά, αυτό που δεν μπορούν άλλοι. Αυτό δεν έγινε τώρα που διαλύθηκαν.»

Το 100/5

Σχετικά με τον όνομα της παράταξης της οποίας ηγείται, ο κ. Παπαδογιάννης υπενθύμισε ότι συμβολίζει την δέσμευσή του, να λύσει «τουλάχιστον 100 ιεραρχημένα προβλήματα στην πενταετή θητεία της δημοτικής αρχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook