Άννυ: Τα επτά φρικιαστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ανθρωποκτονία

άννυ-τα-επτά-φρικιαστικά-στοιχεία-που-245816

patroktonosΣοκάρουν μέρα με τη μέρα οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της μικρής Άννυ από τη Βουλγαρία που ο ίδιος της ο πατέρας της έκοψε το νήμα της ζωής μόλις στα τέσσερά της χρόνια. Το υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα ήταν το κολαστήριο του κοριτσιού που τεμαχίστηκε από τον 27χρονο Βούλγαρο, ο οποίος δεν δείχνει να μετανοεί για το αηδιαστικό του έγκλημα. Επτά φρικιαστικά στοιχεία αναδεικνύουν το… κυνήγι θανάτου της άτυχης μικρούλας και αποδεικνύουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο πατέρας – δολοφόνος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, εκσφενδόνιζε το παιδί από τοίχο σε τοίχο, την πέταγε κάτω στα πλακάκια και πάνω στα κομοδίνα και τα ράφια του σαλονιού ενώ σε κάθε προσπάθεια της μικρής να ξεφύγει από τα χέρια του, την κυνηγούσε μέσα στο σπίτι, αποκαλύπτουν τα «Νέα» σε δημοσίευμά τους. Και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της «σφαγής» της μικρής Άννυ δεν σταματούν εδώ: Όταν ο 27χρονος Βούλγαρος ολοκλήρωσε την κακοποίηση φαίνεται να την έβαλε στην κούνια της και όταν τη βρήκε νεκρή στην κούνια της, ίσως από εσωτερική αιμορραγία, ένα 24ωρο αργότερα, αποφάσισε να την τεμαχίσει ώστε να εξαφανίσει κάθε της ίχνος.

Η Έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του διαμερίσματος της Μιχαήλ Βόδα είναι χαρακτηριστική των όσων φρικτών συνέβησαν στην 4χρονη Άννυ:

1) Κηλίδες αίματος εντοπίζονται στο πάπλωμα της κούνιας της μικρής, δείγμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ότι τοποθετήθηκε εκεί ή κοιμήθηκε βαρύτατα τραυματισμένη, μέχρι την ώρα που εξέπνευσε.

2) Στο σεντόνι του παιδιού εντοπίζονται κηλίδες αίματος τόσο του κοριτσιού, όσο και του 27χρονου φονιά.

3) Αίμα της Άννυ ανιχνεύτηκε στον αριστερό τοίχο, αριστερά της ραφιέρας στο χολ.

4)Κηλίδες αίματος του παιδιού βρέθηκαν σε τοίχο κολόνας μπροστά από χολ και υπνοδωμάτιο.

5)Αίμα του παιδιού εντοπίστηκε και στον τοίχο δεξιά της ραφιέρας στο χολ.

6)Και στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού και στο χαλάκι του καναπέ βρέθηκαν κηλίδες του μικρού παιδιού.

7)Ακόμη παρόμοιο υλικό βρέθηκε και στους αρμούς των πλακιδίων κοντά στην κύρια είσοδο του διαμερίσματος.

Κηλίδες αίματος της 4χρονης έχουν επίσης ανιχνευτεί στο δάπεδο της κουζίνας και στο νεροχύτη. Κηλίδες του δράστη ανιχνεύτηκαν στη λάμα μαχαιριού που βρέθηκε στην κουζίνα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook