Άννα Κορακάκη: Η 18χρονη που κατέκτησε την Ευρώπη με τ’ όπλο της! | Photos

άννα-κορακάκη-η-18χρονη-που-κατέκτησε-τ-130469

anna korakakiΤο όπλο είναι η προέκταση του χεριού της από τις αρχές της εφηβείας της. Η Αννα Κορακάκη λοιπόν άρχισε να βλέπει τους κόπους της να ανταμείβονται. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων στη σκοποβολή σημειώνοντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία της.

Στους αγώνες που έγιναν στη Μόσχα, η 18χρονη από τη Δράμα πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 10 μ. αεροβόλου πιστολιού νεανίδων, με 201 βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ανεβαίνει στο βάθρο της διοργάνωσης, ενώ πίσω της άφησε 56 αθλήτριες.

Η σκοποβολή είναι οικογενειακή υπόθεση για την Αννα Κορακάκη, που στα 12 της πήρε το όπλο για πρώτη φορά στα χέρια της έπειτα από παρότρυνση του πατέρα της, Τάσου, που είναι επίσης αθλητής της σκοποβολής. Δεν άργησε να δείξει το ταλέντο της, άλλωστε είχε μεγαλώσει μέσα σε αυτό το άθλημα ακολουθώντας συχνά τον πατέρα της στις προπονήσεις, ενώ τώρα ακούει τις οδηγίες του όταν γυμνάζεται εκείνη, κάτι που συμβαίνει και με το μικρό αδελφό της- τον 15χρονο Διονύση- που επίσης πήρε το δρόμο της οικογενειακής παράδοσης.

Μάλιστα, το πάθος τους για τη σκοποβολή είναι τέτοιο, που αδυνατώντας να προπονηθούν κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου της Δράμας- εξαιτίας των καιρικών συνθηκών- διαμόρφωσαν ένα χώρο στο σπίτι τους προκειμένου να γυμνάζονται και οι τρεις τους.

Πηγή: iefemerida.gr | Φωτογραφίες: othersports.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook