Άνετα στην επόμενη φάση οι Νέοι/Άνδρες του Ν.Ο.Χανίων

άνετα-στην-επόμενη-φάση-οι-νέοι-άνδρες-155525

nox_poloΕύκολο έργο είχε η ομάδα πόλο Νέων/Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επί του Ν.Ο. Ρεθύμνου και του ΟΦΗ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Οι πολίστες του Ηλία Μαχαίρα επικράτησαν άνετα και στα δύο παιχνίδια και καλούνται τώρα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην β’ φάση, με το στόχο να είναι η πρόκριση στα τελικά. Παρόλα αυτά σημαντικός παράγοντας θα είναι το ποια παιδιά θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του, τότε, ο Ηλ. Μαχαίρας λόγω των υποχρεώσεών τους, αρκετών εξ αυτών με το σχολείο, ως μαθητές της Γ’ Τάξης Λυκείου.

Ο Ναυτικός Όμιλος επιβλήθηκε με σκορ 15-8 του Ρεθύμνου και με 14-6 του ΟΦΗ, με τους αγώνες να φιλοξενούνται το Σάββατο (31/1) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Η β’ φάση είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 6-8 Απριλίου.

Ν.Ο. Χανίων – Ν.Ο. Ρεθύμνου 15-8

Τα 8λεπτα: 1-2, 2-1, 5-4, 7-1

Ν.Ο.Χ. (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Χατζηιωάννου, Κοκονάς 1, Ρουμελιώτης, Αποστολάκης, Μπιτσάκης Αντ. Γεωργ. 2, Δασκαλάκης, Χατζηδάκης 1, Μπιτσάκης Αντ. Εμμ. 1, Ξυλάς 2, Παπασηφάκης 5, Σολογάνης 2, Σκουμπάκης 1, Μαρκουλάκης, Μυγιάκης, Σταματάκης.

Ν.Ο. Χανίων – ΟΦΗ 14-6

Τα 8λεπτα: 5-2, 3-1, 3-1, 3-2

Ν.Ο.Χ. (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Χατζηιωάννου, Κοκονάς, Ρουμελιώτης, Αποστολάκης, Μπιτσάκης Αντ. Γεωργ. 2, Δασκαλάκης, Χατζηδάκης 1, Μπιτσάκης Αντ. Εμμ. 2, Ξυλάς 4, Παπασηφάκης 2, Σολογάνης, Σκουμπάκης 1, Μαρκουλάκης, Μυγιάκης, Σταματάκης. Παπαμανωλιουδάκης, Μανιουδάκης 2, Γιαννουδάκης.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook